Witam sąsiada zza miedzy bo ja również okolice Gniezna
Już wcześniej byłam u Ciebie na spacerze, ale wtedy nie pisałam jak bardzo mi się podobają Twoje rabaty i jak ładnie to wszystko ze sobą gra
Tylko mogę zazdrościć i spoglądać na nie tęsknym okiem, że u mnie tez kiedyś będzie ładnie
Pozdrawiam
O witam "Wielkopolankę". Dziękuję za wizytę i pochwały. U nas w okolicach Gniezna - zawsze wszystkim się udaje. Więc u Ciebie też będzie tak jak tylko sobie wymarzysz. Widziałem na Twoim wątku, że wsparcie masz ogromne. Mnóstwo pomysłów i przemyśleń. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki.
A no próbujemy coś tam wymyślić, ale jak masz jakiś pomysł to pisz śmiało, każdy głos się liczy
U ciebie się udało, to i mnie się uda
Zapraszam do siebie
pozdrowionka
Zaglądam z nadzieją na nowe fotki i..... no cóż będę musiała jeszcze raz Cię odwiedzić
Pozdrawiam wiosennie
Na pierwszy rzut poszedł trawnik. Cel przywrócenie go do życia. Środki: wertykulacja, grabienie koszenie.
Poniżej fotorelacja z prac: