wypasiony relaks ale jak inaczej, jak taki upał dziś 38!!!
te lobelię też mam, ona ponoć wieloletnia
buziam, miłego dalszego relaksu
co do traw, Morning Light mam , nie tak wielki , jak u ciebie i zachwyca mnie ta trawa, trzcinnik overdam wywalam,
Aha i jeszcze jedną rozplenicę little bunny przesadzę bliżej tego bukszpana na nóżce bo się pieknie rozrastają (już jest za gęsto) i mnie zachwyca ich zieleń
Bukszpan na nóżce ma miesiąc na reanimację... Został zalany w donicy i zbrązowiał.... Wypuszcza młode listki.., jeśli się nie reanimuje pójdzie do przechowalni.... 1 wrzesnia robimy wizję lokalną. Wczoraj dostał Florovit i reprymendę!!!
to ja chyba moim tym jasnym reprymendę dam...wiesz czemu one bidne, na nich żerują ślimaki!!! wczoraj wieczorkiem podejrzałam i to one wszystko zżarły!
Syp granulki, nie ma innego ratunku. Tylko w ten sposób uratowałm hortensje.
Kupiłam takie fajne Bross w pojemniczku z dozownikiem. Muszę nową partię dokupić bo są bardzo skuteczne. Trup się ściele po rabatach... Aż niedobrze się robi... Te ze skorpą widać to wybieram i wyrzucam ale gołe to tylko smierdzą bo w korze ledwo je widać...
obejrzałam trafki ... niebezpiecznie bardzo się w nich rozkochuję ... ... lubię na nie patrzeć na rabatach jak sobie wiuwają ... jak dumnie pysznią się swoim pokrojem niczym kobieta figurą (te mocniejsze ) i jak tworzy się z ich źdbeł gniazdko mniej lub bardziej poczochrane ... ...
obrazek odpoczywającego Tytusa - cwaniak ułozył sie w miejscu komfortowym ...
a ciacho ... nio do córek też mamy szczęście ...
upał ... byle do jutra ... czytam o Afryce ... jakby za mało jej było na zewnątrz )))