Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

zawitka 13:30, 01 sie 2014

Marzenko poczytałam obejrzałam Twoje piękności i cudowności uśmiałam się z zespołu ruchomych rak ---fakt tego się nie da wyleczyć tyż do tej grupy należę iiiiiiii lecę wykopać Zebrinusa bo mi przeszkadza ha ha Pozdrówka
Madzenka 19:06, 01 sie 2014

Enya73 napisał(a)

Jeśli mogę podzielić się swoimi doświadczeniami z praire fire, to u mnie już 2 zimę przetrwała bez żadnego uszczerbku na urodzie, a tylko wiązałam i robiłam osłonki ze stroiszu.A wiosną tylko lekko przycięłam im końcówki.
Vertigo niestety tylko jako jednoroczna, a szkoda bo taka piękna.

W sobotę zrobię fotki moich trawek, bo na razie jestem całymi dniami poza domem.
Madżen, niesamowicie u Ciebie bujnie i kolorowo. Prawdziwie angielskie klimaty w nowoczesnym wydaniu.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Anitko dobrze wiedzieć, dam zatem szansę mojej praire fire Anitko wracajszybko do domku bo ogród czeka
Madzenka 19:10, 01 sie 2014

monitka napisał(a)
Madżen chyba mnie zawirusowałaś tą Munsted wood...no jak żyć
Myślę gdzie ją wcisnąć i tak się zastanawiam czy pasowałaby przed białymi różami które w plecach mają perovskię a w nogach kocimiętkę i kulki bukszpanowe.

Uwielbiam Twój busz...ale chyba się powtarzam

Moniko musisz mieć munstead wood, to róża polecana przez Szefową i pieknie się komponuje z bladoróżowymi.

Czekam na ponowne kwitnienie Jamesa G i Brother cadfael w jej plecach
Madzenka 19:12, 01 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Szalejące trawy widziałam.. moje sie pokładają.. i mnie już denerwują

Werbena moja ci zakwitnie..chwila cierpliwości.. chociaż dziwię sie, że nie kwitnie już...

Zmykam do siebie...

Aniu Twoje werbenki rosną jak szalone, od posadzenia zwiększyły rozmiar juz trzykrotnie. Za tydzień zakwitną!,

Moja jedna szalejąca stipa ... Leżala... Pociągnęłam ja za włosy i wyszła bez korzeni... Wiesz dlaczego...
Madzenka 19:20, 01 sie 2014

JulkAd napisał(a)

No nic tylko ADHD.....ale zmieniaj, zmieniaj ja chętnie fotki będę oglądać;...może i ja czegoś się nauczę i podpatrzę

Buziolki

Bez obaw od 45 lat mam ADHD z wiekiem nie minie ...
No to dla ciebie rabata zmieniana specjalnie dla Burgundy Ice . Kostrzewa, varellki, osteocośtam i róże - tydzień temu sadzone. Upchałam tam też tojeść purpurową ale po przycieciu jej nie widac... do rozplenicy dosadzona kilka dni temu jeżówka vintage wine
Madzenka 19:20, 01 sie 2014

Madzenka 19:21, 01 sie 2014

Juzia_G napisał(a)

Chyba to jest to czego szukam

Pytanie czy szukasz bezobsługowej czy ładnej ?
Madzenka 19:22, 01 sie 2014

JulkAd napisał(a)
A moje fairy mają przerwę, czy to możliwe?....tzn kwitną, ale teraz szału nie ma, ale pąków dużo jest

Moja też ma chwilowa przerwę na drugie tłoczenie, ścięłam ją i czekam aż niwe pąki znów zakwitną
Madzenka 19:23, 01 sie 2014

Loosiuu napisał(a)

Właśnie tak wynikło, że muszę na jesień. To będę obserwował kiedy ty swoje ruszysz

Myślę że rewolucję zrobię we wrześniu
Madzenka 19:27, 01 sie 2014

Iwk4 napisał(a)
Uff, nadrobiłam czytanie i oglądanie. Pięknie, pięknie, pięknie. Działaj Marzenko dalej. Staram się codziennie wpaść do Ciebie. Nie zawsze piszę, ale rady twoje są bardzo cenne. Pozdrawiam.
Marzenko, masz piękne zestawienia , mogłabyś jakieś fotki wkleić do wątku tutaj? : https://www.ogrodowisko.pl/watek/3754-umiejetne-zestawianie-roslin-czyli-co-z-czym-pasuje?page=3 Byłoby to przydatne dla innych.

Zaraz wpadnę. Dla Ciebie moje bukszpany pożarte przez trawy. Rabata rewolucjonizowana jesienią 2012

Więć zmieniaj, nie bój sie będzie ładniej