Dziekuję w imieniu swoim i siostry Dokładnie znam dopuszczlane prędkości na wszystkich typach dróg... Np dwujezdna niekespresowa 100 km/h a ekspresowa 120km....
którą rabatę chcesz gemetryzować i czesać....?? aaaa... za dużo sie naogladałaś fot w necie...pojedż do angielskich ogrodów ...szczególnie bury court ...i juz będziesz zmieniać) aaa nie wiem czy wiesz.....ale.... w angielskich szkółkach i centrach ogrodniczych są w sprzedaży szczególnie byliny...byliny...byliny.... w jednym nawet 7 tys gatunków było...oczopląs ....a iglaków trzeba szukać nie mają lub bardzo mało. dzisiaj byłam w naszej pobliskiej i się załamałam nic nie ma ((
wyślij Marzenko jeśli możnamiałam takowe już ale chodziło o serce i koronarografię, która bardzo mi pomogła, bo poprzetykały się żyły i były bardziej drożne, ale teraz znowu cosik się dzieje a siebie pooglądaj, bo ładnie wyszłaś
Nie Aniu poza terenem zabudowanym w zabudowanym 50 do 23 :00 chyba że znaki pozwalają na więcej
Marzenko witam się u Ciebie i cieszę się że mogłyśmy się znowu spotkać, tym razem troszkę dłużej. Ależ wesoła z Ciebie kobitka. Przebiegłam przez Twój ogród, przepiękny, podglądałam go sobie wcześniej tylko tak cichutko. Postaram się być na bieżąco, choć już wiem że u Ciebie gorący wątek i stron przybywa w tempie ekspresowym. Pozdrawiam .
Dobrze że znalazłam twój ogród bo powoli przymierzam się do swojego
Noooo, Madżenka. Nie martw się- przy obecnym stanie wiedzy nawet gdybyś miała zdawać ponownie egzamin, to zdasz śpiewająco hihi Odpukać w niemalowane
Marzenko, zawsze lubiłam Twój ogród, nie wspomnę już o domu, a ostatnie zdjęcia po prostu mnie powaliły Powiedz mi proszę, jak były osadzane te płyty poniżej? Ja mam w projekcie coś podobnego, tylko nie z karmnikiem, ale jestem ciekawa osadzenia płyt, czy one leżą na ziemi, czy mają podsypany kamień? A może jest jeszcze inna metoda? A efekt z karmnikiem powalający... też chcę mieć go w ogrodzie Pozdrawiam słonecznie