Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

ana_art 23:17, 12 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Dziekuję w imieniu swoim i siostry Dokładnie znam dopuszczlane prędkości na wszystkich typach dróg... Np dwujezdna niekespresowa 100 km/h a ekspresowa 120km....
hahahah a w terenie zabudowanym? wiesz, że oni zawsze stoją w krzaczorach i na ograniczeniach
Madzenka 23:29, 12 sie 2013

Nie Aniu poza terenem zabudowanym w zabudowanym 50 do 23 :00 chyba że znaki pozwalają na więcej
giza 23:35, 12 sie 2013

Noooo, Madżenka. Nie martw się- przy obecnym stanie wiedzy nawet gdybyś miała zdawać ponownie egzamin, to zdasz śpiewająco hihi
Odpukać w niemalowane
Madzenka 23:35, 12 sie 2013

eee_taam napisał(a)
którą rabatę chcesz gemetryzować i czesać....??

aaaa... za dużo sie naogladałaś fot w necie...pojedż do angielskich ogrodów ...szczególnie bury court ...i juz będziesz zmieniać)

aaa nie wiem czy wiesz.....ale....
w angielskich szkółkach i centrach ogrodniczych są w sprzedaży szczególnie byliny...byliny...byliny.... w jednym nawet 7 tys gatunków było...oczopląs ....a iglaków trzeba szukać nie mają lub bardzo mało.

dzisiaj byłam w naszej pobliskiej i się załamałam nic nie ma ((

Eee tam a ja wolę holenderskie ogrody... Zawsze tak mialam, nawet gdy tylko w gazetach je oglądałam...
Madzenka 23:37, 12 sie 2013

monteverde napisał(a)

wyślij Marzenko jeśli możnamiałam takowe już ale chodziło o serce i koronarografię, która bardzo mi pomogła, bo poprzetykały się żyły i były bardziej drożne, ale teraz znowu cosik się dzieje
a siebie pooglądaj, bo ładnie wyszłaś

Aniu do lekarza!!!!!!!!! stresujesz sie przeprowadzką i gorzej się czujesz.
Kasiek 23:37, 12 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Nie Aniu poza terenem zabudowanym w zabudowanym 50 do 23 :00 chyba że znaki pozwalają na więcej

Ozesz.....
To ciekawe na jaki adres przyjda ,,pozdrowienia`` od panow policjantow dla mnie
Madzenka 23:38, 12 sie 2013

AniaK napisał(a)
Marzenko witam się u Ciebie i cieszę się że mogłyśmy się znowu spotkać, tym razem troszkę dłużej. Ależ wesoła z Ciebie kobitka.
Przebiegłam przez Twój ogród, przepiękny, podglądałam go sobie wcześniej tylko tak cichutko. Postaram się być na bieżąco, choć już wiem że u Ciebie gorący wątek i stron przybywa w tempie ekspresowym.
Pozdrawiam .

Aniu teraz bedzie wolniej , weekend tylko był burzliwy...
Madzenka 23:38, 12 sie 2013

magdalena_brzezinska napisał(a)
Dobrze że znalazłam twój ogród bo powoli przymierzam się do swojego

Założysz swój wątek?
jotka 23:38, 12 sie 2013

giza napisał(a)
Noooo, Madżenka. Nie martw się- przy obecnym stanie wiedzy nawet gdybyś miała zdawać ponownie egzamin, to zdasz śpiewająco hihi
Odpukać w niemalowane

Ja bym jednak nie ryzykowała U mnie mówiłaś, że masz rozpisane punkty, wiec pilnuj kalendarza
Madzenka 23:40, 12 sie 2013

AlicyaLK napisał(a)

Marzenko, zawsze lubiłam Twój ogród, nie wspomnę już o domu, a ostatnie zdjęcia po prostu mnie powaliły
Powiedz mi proszę, jak były osadzane te płyty poniżej? Ja mam w projekcie coś podobnego, tylko nie z karmnikiem, ale jestem ciekawa osadzenia płyt, czy one leżą na ziemi, czy mają podsypany kamień? A może jest jeszcze inna metoda?

A efekt z karmnikiem powalający... też chcę mieć go w ogrodzie

Pozdrawiam słonecznie

Alicja moje płyty są ułożone na piasku - grunt był mocno ubity - właściwie klepisko... I płyty zostały obmurowane tak jak muruje się kostki granitowe jako obwódki w ogrodzie. Nawet gdy płyta plywa to nie przeszkadza..