Klimat na pewno ma tu duże znaczenie... u mnie w sumie też raczej łagodny ale w zeszłą jesień od znajomego zabrałem sadzonkę miskanta chińskiego i w tym roku słabiutko ma się... może ten rok też taki dziki i dlatego. Podręczniki, podręcznikami ale również zdarza mi się przesadzać rośliny tuż prawie że kwitnące
Drzewa, krzewy... Zdecydowanai tak ale czy trawy? Sialam tarwnik wiosną i jesienią. Zdecydowanie lepszy ten wysoewany wiosną. Jesli tylko trawa dostanie wody to powinna dobrze się zaaklimatyzowac wiosną, z drugiej strony jesień łagodniejsza dla roślin i do stycznia ( wg moich obserwacji zima dopiero w styczniu daje się we znaki) na pewno się dobrze ukorzeni...
Ale jak siebie znam to nie wytrzymam do wiosny... Z drugiej strony teraz nie chcę przesadzać lawendy tylko wiosną.... Więc myślę, jak już demolować zwirek to na calego...
też tak uważam, kampania świetna przecież o o chodzi w reklamie, a focha maja Ci zakompleksieni. Różni ludzie, z różnych warsw społecznych wiedzą co oznacza łomżing i porafią mówić slangiem. Czegóż chcieć więcej. Od kilku lat browar mial fajne reklamy ale ta to miszczostwo
Łomżing przejdzie już na trwałe do historii, nawet gdy po latach nikt już nie będzie pamiętał czego dotyczyła reklama - na wzór OJCIEC PRAĆ? Kto pamieta że reklama dot. Proszku Pollena2000 ???
Browar zmieni 3 razy nazwę i właściciela znaczy się rebranding.... ale będziemy dalej mówić łomżing