A co ty nie spisz po nocach??? Chociaż może i taka noc była? Ja miałam złe sny i też źle spałam....o 6 rano już byłam gotowa- kąpiel, makijaż i fryzura! I siedziałam tak i czekałam aż dzieci sie obudza do szkoły....
Piękne kwiatki jak zwykle u ciebie!
Marzenko, a jakie trawy radzisz dosadzać przy hortensjach? Ja mam na razie tylko dwie bukietowe pinky winky i dwie drzewiaste anabel. Rosną na rabacie w jednym rzędzie, za nimi szmaragdy (jeszcze małe). Na samym brzegu rabaty mam róże okrywowe i rozchodniki. I jakie trawy mam posadzić, żeby zasłonić łyse gałązki hortensji? Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź
Ja też chciałam zapytać o carexy ale między kulkami bukszpanowymi w żwirku, za nimi rosną różaneczniki. Chciałam żeby rozjaśnić to miejsce. Myślę żeby dać Elata Aurea. A Ty Marzenko co byś poleciła?
Ja ja się uchowałam 2 sezon na Ogrodowisku i nie dostrzegłam wcześniej uroku zawilców...nie wiem
Dobrze że Mała-Mi ostatnio podarowała mi jednego - juz rosnie u mnie obok miskanta ML, ale jak on sie tak rozrosnie jak te twoje...to będzie czad...mus dokupic kolejne...
Róże boskie !
Każde ujęcie ładniejsze od poprzedniego, to z monardą i perowskia rozłozyło mnie na łopatki....
Buziam !