Marzenko, dzięki za ściągę dotyczącą sadzenia, ale już w ubiegłym roku się jej trzymałam, na pewno nowicjuszom się przyda
swoich cebulek nie wykopuję, nie mam do tego cierpliwości, więc raczej nastawiam się na dosadzanie, te ubiegłoroczne 1500 tysiąca to pikuś, chyba trzeba 5 razy tyle, aby odwzorować choć w minimum Holandię
na razie kupiłam 650 sztuk, już wiem, że to nie koniec, ba nawet mam pomysł, gdzie
sporo będzie ognistych, jednak wiosną to bardzo cieszy częśc stonowana i w każdym miejscu coś innego
dzięki za podpowiedź, gdzie jeszcze mogę upolować coś ciekawego poszalałam w Selgrosie
tę też przechowywałam w piwnicy, korzenie i reszta była w doskonałym stanie, a mimo to absolutnie żadna nie odbiła w ziemi; może w ogrodzie zimowym u ciebie, poradzi sobie? może i u mnie w domku, to robimy kolejny test
Irenko decyzja podjęta, ambrowce będą!!! 3 szt. Teraz to miejsce zasłaniają miskanty, które chyba wymagają lekkiego przesunięcia. Zatem rabata z ambrowcami i miskantami idzie do zmiany wiosną i dodatkowo niebezpieczeństwo zmarźnięcia minie.
zuch dziewczyna, bardzo się cieszę i mam nadzieję, ze będzie super i moje namawianie wyjdzie na dobre