Ja po 1000 w ubiegłym roku przestałam liczyc. Na razie mam na liczniku 274+150+125=549
Planuję jeszcze kilkaset krokusów i z 100 szt tulipanów ale wyłacznie jakieś perełki kolekcjonerskie, poczekam na przeceny albo nic już nie kupię. Musze jeszcze poczekać na przeceny koron cesarskich....
Nie wiem jak to jest, że tych cebulek nigdy dość. Chyba trzeba mieć kilkanaście tysięcy w ogrodzie ok 900 m2 aby zrobić sobie małe Keukenhoff... i pomysleć że tam rosną miliony.
Ja już nie kombinuję jak połączyć.... Będą miksy.... I tak jak je wykopuję to sie miksują więc nie dam rady kombinowac... U mnie raczej tulipany muszę wykopywać, bo glina i mokro to połowa by nie wyszla. U mnie bez wykopywania w 3 sezonie niemal nie kwitną
Rench to była trawa vertigo. Nie przezimowala w garażu, nie przezimowała w piwnicy zatem jest to trawa sezonowa. Teraz spróbuję przechować purple rubrum.
Magda70 Ty jeszcze możesz w świetnych cenach kupić w Holandii. Mam prośbę popatrzysz czy nie ma przecenionych czarnych szachownic perskich? Wiesz jaka rabata mi sie marzy....u nas po 20 zł.... A ja z 10 szt potrzebuję.... Albo więcej..