...można kupic rózowe niezapominajki...mialam w tym roku wiosną ..w małym ogrodniczym kupilam koło pracy...pewnie na giełdzie kwiatowej można znależc...
...pozdrawiam cieplutko mimo deszczowej aury...
Oj Dziewczyny !!! Witaj Marzenko dobrze że ja mieszkam daleko od Wrocławia to jeszcze na cebule się załapię ha ha .Szalejecie cebulowo Pozdrawiam szalejącą i zyczę udanych zakupów i duzo miejsca do sadzenia ha ha Twoj ogród nazywam kwadratowy no i te donice ! ! ! ! !
ubegłoroczne policzyłam przez przypadek bo jak zamawiałam na raty to nawet nie myślałam ze ich tyle zobaczymy jak ubiegłoroczne nie wykopywane będą kwitły na wiosnę. Kombinuje nie tyle z kompozycjami co z możliwością dosadzenia koron i szafirków (nie wiem gdzie ) i krokusów paskowanych które mnie w tym roku powaliły (innych już mam dość)
Tulipany wiem gdzie dosadzić
...Wasze ilości cebulowych zwalają mnie z nóg... a że ja wiosennie urodzona i kochająca tę porę roku to bardzo kibicuję bo cebulowe kocham...wiosną będzie u Was prawdziwe cebulowe show
Ja dużo nie kupuję,bo jakoś nie wyobrażam sobie tego wykopywanie....
...może jak już będę miała wszystko zrobione,to i czasu będzie więcej!
W tym roku nawet nie wiem co to leżak?...i jakoś lato mi przeleciało
Przyjedz do mnie.... mam kupę siewek... sobie wykopiesz, posadzisz i masz Były piękne niebieściutkie jak niebo .... to dwuletnie rośliny..wiec za rok zawkitną... a ile już wypieliłam ..
Niebieskie też ładne......... i takie nasze.. po cholerkę Ci różowe
ja też czekam na to kiedy bede miała wytyczone rabaty. Póki co mam zesłoroczne niewykopane i nie pamietam do końca jak były sadzone a nie mam zdjęc. Przed zajrzeniem do ogrodowiska moje rosliny nie były fotografowane, a szkoda