Madzenka
18:20, 24 lis 2013

Mialam taki wir i szaleństwo, ze nawet krokusków nie odebrałam z paczkomatu.... Nie wspominając o posadzeniu... Mam nadzieję, że do przyszlej soboty lód nie skuje ziemi i je w następny weekend posadzę....
Przeczytałam że temepratura odczuwalana w następny tydzien będzie wynosiła w nocy -8 stopni... Więc po powrocie do Wroclawia w ciemnościach związywałam hortensje i sypałam im w nogi torf... Austinkom równieź.... Nie spuściliśmy wdoy z instalacji do nawadniania..... I z oczka wodnego....
Oby skończyło się na straszeniu mrozem....
Przytargałam do domu laury, ktore Zielona oskubała dla Izy
z tego powodu donice z ogrodu zimowego musieliśmy wtargać do pokoju.... Na 3 wielkie bambusy nie wystraczyło sił... A Żon wyjeżdża... Więc albo bambusy dadza radę albo nie....
Kupiłam w sobotę kurtynki świetllne led 200+100 na białych kablach firmy bulinex. M będzie wieszal w przyszłą sobotę. Wreszcie miałam czas i wybór aby dokładnie wszystko przed półką w casto przeczytać, sprawdzić i wybrać. Pierwszy raz będę miała lampki na białym kablu... Ciekawe czy to dobry pomysł....
Jeszcze muszę kable na drzewka kupic ale najpierw przegląd zapasów z poprzednich lat dokonac....
Aha i kolejnych 200 szt lampek na choinkę.....
Przeczytałam że temepratura odczuwalana w następny tydzien będzie wynosiła w nocy -8 stopni... Więc po powrocie do Wroclawia w ciemnościach związywałam hortensje i sypałam im w nogi torf... Austinkom równieź.... Nie spuściliśmy wdoy z instalacji do nawadniania..... I z oczka wodnego....
Oby skończyło się na straszeniu mrozem....
Przytargałam do domu laury, ktore Zielona oskubała dla Izy

Kupiłam w sobotę kurtynki świetllne led 200+100 na białych kablach firmy bulinex. M będzie wieszal w przyszłą sobotę. Wreszcie miałam czas i wybór aby dokładnie wszystko przed półką w casto przeczytać, sprawdzić i wybrać. Pierwszy raz będę miała lampki na białym kablu... Ciekawe czy to dobry pomysł....
Jeszcze muszę kable na drzewka kupic ale najpierw przegląd zapasów z poprzednich lat dokonac....
Aha i kolejnych 200 szt lampek na choinkę.....