Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

noemi 22:34, 14 gru 2013

Gabisia napisał(a)
Madżenko zdjęcia cudniaste!
Myślę sobie, że mogłaś kupić jeszcze dwa wielkie wianki tujowe i powiesić po obu stronach fontanny.
Po prostu cudownie wygląda ta zieleń na gabionach

O super pomysł , jest jeszcze czas go zrealizować same wianki i czerwone wstążki

ogród oszroniony wygląda bossssssko
Gardenarium 22:40, 14 gru 2013

Nie wiem skąd się wziął taki szron we Wrocławiu? U mnie było na plusie Nie mogę się doczekać u siebie takich widoków
W sumie to się cieszę, że jest na plusie, bo ogród można robić

Instagram Ogrodowiska
malgorzata_s... 23:27, 14 gru 2013

Nie byłam od wieczora na forum i matko kochana ile stronek musiałam nadrobićU mnie też dzisiaj szron był -7 termometr pokazał. Nie mam jednak takich cudownych trawek które oszronione wyglądają jak z bajki
Madzenka 23:55, 14 gru 2013

Gardenarium napisał(a)
Nie wiem skąd się wziął taki szron we Wrocławiu? U mnie było na plusie Nie mogę się doczekać u siebie takich widoków
W sumie to się cieszę, że jest na plusie, bo ogród można robić

Danusiu u nas od dwuch dni jest mgła, gdy opadnie i złapie leciutki przymrozek pojawia się szron.
Dzisiaj jakieś anomalie.... Ok 20 bylo -3 a teraz jest +1 ....
Madzenka 23:56, 14 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nie byłam od wieczora na forum i matko kochana ile stronek musiałam nadrobićU mnie też dzisiaj szron był -7 termometr pokazał. Nie mam jednak takich cudownych trawek które oszronione wyglądają jak z bajki

U mnie chyba w tym roku nawet -5 jeszczenie bylo... Temperatura w okolicach -3-5. Trawki polecam , wiosna będe nadal bukszpanowo-trawkowo dzialać
Madzenka 23:57, 14 gru 2013

noemi napisał(a)

O super pomysł , jest jeszcze czas go zrealizować same wianki i czerwone wstążki

ogród oszroniony wygląda bossssssko

U ciebie też był szron?
Madzenka 23:58, 14 gru 2013

Gabisia napisał(a)
Madżenko zdjęcia cudniaste!
Myślę sobie, że mogłaś kupić jeszcze dwa wielkie wianki tujowe i powiesić po obu stronach fontanny.
Po prostu cudownie wygląda ta zieleń na gabionach

Super pomysł ! Ale to dopiero za rok, jako jedyna mam tyle ozdób......
Wianki tujowe to odkrycie 2013 za rok poszalejemy
Madzenka 00:00, 15 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

tym razem ja napiszę "też tak uważam" ... TO OGRÓD IDEALNY ... ... uwielbiam go o każdej porze roku i zgapiam ... na szczęście mozolnie i powoli ... zanim ja odgapię Madżen zrewolucjonizuje i ja ginę ze zgapianiem jak dziecko we mgle ... odnajduję sie i zgapiam dalej ... bajecznie fajnacka harówka

Izus dziekuję za komplementy ale ogród nigdy nie jest idealny. To natura szronem go przyozdobiła. Naprawdę bajecznie to wygladało i gapiłam sie przez szybę na szron w słoncu. Dla takich sobotnich poranków warto żyć
Madzenka 00:01, 15 gru 2013

Sebek napisał(a)
Ogród jak zwykle powalający U mnie już dwa dni wszędzie szron i odpuścić nie chce

U nas w ciągu dnia temoeratura nawet +5 więc szron znika. Wieczorem znów była mgła zatem liczę na widoczki o poranku
Madzenka 00:03, 15 gru 2013

asc napisał(a)
To jest ogród idealny.. z mego punktu widzenia, bo o każdej porze roku wygląda ładnie

Nie umiem opisywać słowami.. poczekam na Izę.. i napiszę, ze też tak uważam

Aniu idealny nawet nie jest Danusi bo go wciąż zmienia. A gdzież tu mówić że moj idealny. Ileż ja już w nim zmian wiosna planuje