Ja juz po 12 w nocy za miotle zlapalam...1.01 pieniadzory wydalam...czyli co ? Mam tak na serio przechlapane w 2014 roku ? A co tam, najwyzej jakas suche bulke ptakom wyrwe i przezyje Wszystkiego dobrego
hahahah a wiesz, że wszystko można tak podciągnąć
Nie pamiętam ale w Nowy rok chyba pierwsza kobieta weszła.. i to tłumaczy zfajczony odkurzacz dzień później... i jak nie wierzyć w przesady ???
Melduję, że Tomik sie odnalazł - Jaka radość? Dzika!!!
Marzenko żeby wszystkie marzenia zawsze się spełniały!!! Bardzo jestem Ci wdzięczna za porady w/s magnolii Zapisałam sobie te polecane przez Ciebie i będę polować Pozdrówka
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Dobrze, że wszystkie przesądy można odpowiednio do siebie dopasować
aha i jeszcze nie można wydawać pieniedzy 1 stycznia
ja też nie wiedziałam ... zastanawiam się teraz tylko co konkretnie byłam uprzejma wyciepać ??? ... z atrakcji 2014 ... ... mam nadzieję, że tylko pozbyłam się balastu
Ale późno doczytałam o tym sprzątaniu… Ja całą rodzinę wygoniłam do ogrodu, żeby resztki po petardach (sąsiedzkich) posprzątać Było tak cudownie i słonecznie, że z rozpędu wypucowałam cały ogród, nawet drewno kominkowe, układałam w porządeczek! Potem jeszcze w domu wysprzątałam…. No cóż, rok pełen roboty nawet mi odpowiada Podobno praca uszlachetnia? Ja jakoś nie znoszę lenistwa i leniuchów Buziaki Madżen!
Ojej, ojej, a ja musiałam się troszkę pokrzątać i małe pucowanie zrobić.