Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Mala_Mi 12:29, 04 sty 2014

Ja też myślę w jaki strój sie wcisnę Ale może będzie śneig i nie trzeba będzie sie rozbierać do rosołu
Konstancja30 13:06, 04 sty 2014

Madżen lilaka to ja pamiętam ... ale nie zaszkodzi jak go wynorasz w bogatej dokumentacji foto i ciut ciut czaru wiosny tak sobie przypomnimy ...
oczywiście, że przemawia przeze mnie prywata ale zauważam u siebie pierwsze objawy głodu ... Madżen przecież wiesz, że ja jestem uzależniona od obrazów z tego ogrodu ... i leniwa przy okazji jestem i nie kcem ciofać i ciofać ... poproszę o jakiś szał rabatowy ...
cmokam weekendowo ...
Loosiuu 13:12, 04 sty 2014

Znalazłem parę linków z lilakiem
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2550-kiedys-tu-cz-ii-madzenie-ogrodnika?page=828

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2550-kiedys-tu-cz-ii-madzenie-ogrodnika?page=854
malgorzata_s... 15:36, 04 sty 2014

Norwedzy pokazują u nas śnieg na 11 stycznia. Powinny się udać zjazdy na bele czym Nie trza się więc będzie obnażać do końca na pierwszym dla niektórych spotkaniu Pozdrawiam i życzę tego śniegu
Madzenka 18:09, 04 sty 2014

Loosiuu napisał(a)
Znalazłem parę linków z lilakiem
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2550-kiedys-tu-cz-ii-madzenie-ogrodnika?page=828

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2550-kiedys-tu-cz-ii-madzenie-ogrodnika?page=854

Ha ha wielkie dzięki bo mnie leniwiec ogarnął
Madzenka 18:10, 04 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Norwedzy pokazują u nas śnieg na 11 stycznia. Powinny się udać zjazdy na bele czym Nie trza się więc będzie obnażać do końca na pierwszym dla niektórych spotkaniu Pozdrawiam i życzę tego śniegu

Ufff bo dzisiaj progoza w Zakopanem +12 i deszcz pokazuje
makkasia 18:12, 04 sty 2014

Madżenie przyszłam się przywitać w Nowym Roku i życzyć Tobie i Twoim bliskim wszystkiego co najlepsze a przynajmniej tego wszystkiego czego nam życzyłaś., ,
Jestem przerażona Marzenko W ranek noworoczny przyśniło mi się, że straciłam wszystkie zęby, oczywiście sprzątałam, ale nie pamiętam już kto pierwszy odwiedził nas w Nowy Rok...na szczęście nie wydalam żadnej złotówki uffff...
acha bym zapomniała - dzięki za odwołanie zimy
Sciskam
Madzenka 18:12, 04 sty 2014

Konstancja30 napisał(a)
Madżen lilaka to ja pamiętam ... ale nie zaszkodzi jak go wynorasz w bogatej dokumentacji foto i ciut ciut czaru wiosny tak sobie przypomnimy ...
oczywiście, że przemawia przeze mnie prywata ale zauważam u siebie pierwsze objawy głodu ... Madżen przecież wiesz, że ja jestem uzależniona od obrazów z tego ogrodu ... i leniwa przy okazji jestem i nie kcem ciofać i ciofać ... poproszę o jakiś szał rabatowy ...
cmokam weekendowo ...

Izuś wiesz ze ja noram teraz pinsy w poszukiwaniu inspiracji na moja elweacje biel i drewno, jakie ...
Wiosna musimy zaczać dzialać aby ogrodu nie zniszczyć i pergolę przy kuchni wreszcie postawić

Już sie nie moge doczekać tej bieli!!!

Jutro bendom fotki, jesli nie będzie padać.....
makkasia 18:13, 04 sty 2014

No i oczywiście gratuluję 700 !!!!!!
Gabrysia_ 18:13, 04 sty 2014

Madżen...wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę

O przesądach poczytałam...jak dobrze ,że ja w nie nie wierzę...nie czytam horoskopów i przesądów
Pozdrowienia wieczorne zostawiam...no i chyba wypada napisać wiosenne?