Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 18:13, 04 sty 2014

makkasia napisał(a)
Madżenie przyszłam się przywitać w Nowym Roku i życzyć Tobie i Twoim bliskim wszystkiego co najlepsze a przynajmniej tego wszystkiego czego nam życzyłaś., ,
Jestem przerażona Marzenko W ranek noworoczny przyśniło mi się, że straciłam wszystkie zęby, oczywiście sprzątałam, ale nie pamiętam już kto pierwszy odwiedził nas w Nowy Rok...na szczęście nie wydalam żadnej złotówki uffff...
acha bym zapomniała - dzięki za odwołanie zimy
Sciskam

Kasia Ty lepiej te zęby na corega przyklej.... Ty się martwisz kochana i sny o tym świadczą....
Madzenka 18:14, 04 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ja też myślę w jaki strój sie wcisnę Ale może będzie śneig i nie trzeba będzie sie rozbierać do rosołu

Śnieg musi być.... Bo w innych miejscach nie ma... W Austri tez nie
Madzenka 18:15, 04 sty 2014

ana_art napisał(a)
a gdzie masz tego lilaka????

Myśle jak by go lepiej wpyeksponować bo jest miniaturowy, tnę go po kwitnieniu w kulkę i cudownie pachnie w czasie kwitnienia
Madzenka 18:16, 04 sty 2014

Zielona napisał(a)
Dzień Dobry, Marzenko. Podaję linka do ogrodu, o którym Tobie pisałam.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4039-ogrod-pod-trzema-debami?page=1

Zaraz go obejrzę . Dziekuję
makkasia 18:19, 04 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Kasia Ty lepiej te zęby na corega przyklej.... Ty się martwisz kochana i sny o tym świadczą....

A ja myślę, że nigdy nie jem w nocy a tym razem nażarłam się strasznie i to dlatego co ???
A żeby mam dzięki bogu jeszcze swoje ale do dentysty się wybiorę coby sprawdzić co w nich piszczy ...
Madzenka 18:20, 04 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, a Ty o fotkach ze swojego ogrodu to już zapomniałaś??? Ciągle tylko jakieś narty, celulity, skalpele i tym podobne, a gdzie ogród????

Aga nie mam weny do zdjęć, bo bez śniegu i szronu a ja nie lubię ogrodu o tej porze.....
Dzisiaj sypnęłam kopczyki pod róze i ciachnęłam powojniki... Róze okrywowe ktore powypuszczały ponad metrowe pędy tez ciachęłam.... A co wiosna przecieź idzie.... Przez następne dwa tygodnie nadal wiosennie ma byc u nas więc nic im nie będzie. Powojniki to juz naprawdę szaleją.... Więc ucięlam coby ni wypuściły długich pędów.... O nie się nie martwię bo i tak ich miejsce mają zająć stozki bukszpanowe

I jeszcze pół dnia wycinałam usychające pędy bambusom... Nie mogę sobie z nimi poradzić zima. Po przeniesieniu wiosną do ogrodu ponownie zielenieją.... Mam zbyt mała wilgotność powietrza w ogrodzie zimowym.... Na szczęscie bambusy wypuszczaja już niwe pędy tak jak to czynią wiosną....
Madzenka 18:21, 04 sty 2014

makkasia napisał(a)

A ja myślę, że nigdy nie jem w nocy a tym razem nażarłam się strasznie i to dlatego co ???
A żeby mam dzięki bogu jeszcze swoje ale do dentysty się wybiorę coby sprawdzić co w nich piszczy ...

Może i jedzenie... Ja mam takie sny gdy mam stresa... Nie raz gubiłam w śnie zeby....

makkasia 18:28, 04 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Może i jedzenie... Ja mam takie sny gdy mam stresa... Nie raz gubiłam w śnie zeby....

Madżenie oby już nigdy takie sny nas nie nawiedzały i nie było dla nich powodów tego też życzę w 2014 roku
jotka 18:29, 04 sty 2014

Z przesądami i horoskopami radzę postępować tak jak ja:
- Jak dobrze wróżą to się uśmiecham, nie liczę na spełnienie, ale wyraźnie poprawiają mi wtedy humor
i samopoczucie
- a jak wróżą nie najlepiej, to powtarzam sobie - kto by w takie głupoty wierzył

pozdrawiam
filipkam 18:37, 04 sty 2014

Bardzo ładne madżenie. Nawet bardzo, bardzo, bardzo piękne. Gratuluję!