Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

alinak 23:33, 24 sty 2014

Marzena to chyba będzie swany jak pisze Ania ..też się zachwycałam stronką
Gabrysia_ 09:02, 25 sty 2014

Z przygodami podróży nie zazdroszczę,ale dobrze,że już jesteś w domku
makkasia 09:33, 25 sty 2014

Witaj Marzenko oglądałam prognozę pogody i stwierdziliśmy z M że przeprowadzamy się do Wrocławia
macham
gusiarz 10:00, 25 sty 2014

Tesiu , Marzenko - dziękuję waaamm
Bogdzia 10:42, 25 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Bogdziu nic na siłę, powolutku przez cały sezon będę zmieniać, a potem kolejne zmiany w kolejnych latach

Tak własnie myslałam , ja radze wyhamowac z pracą i znaleźc czas na leżaczek .Miłego dnia.
Jagodaa 10:49, 25 sty 2014

Marzenko, u Ciebie wciąż, nieustannie, jak w "Wielkich Projektach".

Szukam i szukam mojego ulubionego zdjęcia z Twojego ogrodu, ale nie mogę od wczoraj go odnaleźć. Takie z macierzanką kwitnącą, kwadracikiem żywopłocikowym z bukszpanu i chyba fragmentem "skalniaka" z płyt kwadratowych. Utkwiło mi w pamięci na zawsze.
Madzenka 11:14, 25 sty 2014

Jagodaa napisał(a)
Marzenko, u Ciebie wciąż, nieustannie, jak w "Wielkich Projektach".

Szukam i szukam mojego ulubionego zdjęcia z Twojego ogrodu, ale nie mogę od wczoraj go odnaleźć. Takie z macierzanką kwitnącą, kwadracikiem żywopłocikowym z bukszpanu i chyba fragmentem "skalniaka" z płyt kwadratowych. Utkwiło mi w pamięci na zawsze.

Chyba to zdjęcie mialaś na myśli
Jagoda ja lubię zmiany więc tych Wielkich projektow przez kolejne dziesięciolecia jeszcze u mnie bedzie
Madzenka 11:19, 25 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Tak własnie myslałam , ja radze wyhamowac z pracą i znaleźc czas na leżaczek .Miłego dnia.

Problem ze mną chyba polega na tym, że gdy leżę to się męczę
Niestety jestem pracoholikiem ale mam koncepcje na moje życie w okolicach 50-tki

Bogdziu nie martw się o mnie, wiem kiedy należy odpocząć tylko u mnie odpoczynek jest aktywny albo przekopię z 5 krzaków albo muszę spalić kalorie w ruchu.
Madzenka 11:21, 25 sty 2014

makkasia napisał(a)
Witaj Marzenko oglądałam prognozę pogody i stwierdziliśmy z M że przeprowadzamy się do Wrocławia
macham

Kasia od 13 lat mieszkam we Wroclawiu bo mi bylo za zimno w Jeleniej Górze Tylko ostanich kilka zim mnie rozczarowało, bo jakże we Wrocławiu może być -29 stopni??? Ja rozumiem -15 ale prawie 30? A tak było 2008-2011...
Jagodaa 11:30, 25 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Chyba to zdjęcie mialaś na myśli
Jagoda ja lubię zmiany więc tych Wielkich projektow przez kolejne dziesięciolecia jeszcze u mnie bedzie

Dokładnie to Cały ogród robi wrażenie, jasna sprawa, no ale to ujęcie.... no ulubione moje Dzięki za pomoc
A projekty? - dla mnie sytuacja, w której nie mam przed snem w głowie przyszłych wizji działań jest straszna.