Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 20:39, 10 sty 2015

eda napisał(a)

aaaaaaachaaaaaaaaaaaaaaa buziaki

eda 20:46, 10 sty 2015

Ale kolor bajka
monteverde 20:50, 10 sty 2015

eda napisał(a)
Ale kolor bajka

to cynia daliowa
aldonaz 21:03, 10 sty 2015

Piękny kolor
Nallar 21:43, 10 sty 2015

Jestem u Ciebie z oficjalną rewizytą, bo tak po cichutku dość często do Ciebie zachodzę.
Moja suka dostała zakaz wchodzenia na część ogródka gdzie dokarmiane są ptaszki, zwykle była szybsza od sikorek. Widzę Twój jamniczek też lubi słoninkę.
Ciemierniki to bardzo ładne kwiatuchy, muszę o nich poczytać, może zaproszę je do siebie.
Karmniczki, super pomysł.
Mirella 22:05, 10 sty 2015

Nallar napisał(a)
Jestem u Ciebie z oficjalną rewizytą, bo tak po cichutku dość często do Ciebie zachodzę.
Moja suka dostała zakaz wchodzenia na część ogródka gdzie dokarmiane są ptaszki, zwykle była szybsza od sikorek. Widzę Twój jamniczek też lubi słoninkę.
Pięciorniki to bardzo ładne kwiatuchy, muszę o nich poczytać, może zaproszę je do siebie.
Karmniczki, super pomysł.

Słoninki które wisiały ma sośnie zjadły wsiowe koty
Cynia ma śliczny kolor.
Madzenka 10:56, 11 sty 2015

Mi sie podoba Gardeners, bo w innypch czasopismach są ciągle te same rosliny...a kupuję wszystko co jest dostępne na rynku....a w GW poczytałam o takich, ktorych nigdy na oczy nie widziałam. Zaznaczano (przypisy polskiej redakcji, że np mogą w Polsce przemarznąć). Tak dokladnego opisu co i kiedy robić, jak zakladać warzywnik, jak siać , do tej pory nie widziałam , dlatego czekam na kolejne wydanie marzec /kwiecień.

Aniu te martagony to są jakieś bardziej chimeryczne niz zwykle lilie. Wymagają jakiejś szczegolnej opieki? I czytałam, źe niekoniecznie zakwitną mi w tym roku? Owszem poczytałam co piszą w necie ale zależy mi na Twojej opini.

Zamówiłam 3 szt.
monteverde 13:21, 11 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Mi sie podoba Gardeners, bo w innypch czasopismach są ciągle te same rosliny...a kupuję wszystko co jest dostępne na rynku....a w GW poczytałam o takich, ktorych nigdy na oczy nie widziałam. Zaznaczano (przypisy polskiej redakcji, że np mogą w Polsce przemarznąć). Tak dokladnego opisu co i kiedy robić, jak zakladać warzywnik, jak siać , do tej pory nie widziałam , dlatego czekam na kolejne wydanie marzec /kwiecień.

Aniu te martagony to są jakieś bardziej chimeryczne niz zwykle lilie. Wymagają jakiejś szczegolnej opieki? I czytałam, źe niekoniecznie zakwitną mi w tym roku? Owszem poczytałam co piszą w necie ale zależy mi na Twojej opini.

Zamówiłam 3 szt.

No ja też czekam na następny numer GW ale żebym była na 100% zadowolona to nie powiem, nie chodzi o opisy tylko o szatę, a martagony zależą od cebuli jakie dostaniesz jak przyślą Ci "pryszcze" to nie zakwitna w tym roku a jak dorodne to tak, no i stanowisko jest ważne, lubia półcień, gleba zasadowa, nawieźć wiosna i podlewać nie za dużo i to wszystko
monteverde 13:21, 11 sty 2015

aldonaz napisał(a)
Piękny kolor

Madzenka 16:59, 11 sty 2015

Czekam zatem na cebule, ciekawe jakie przyjdą