Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 20:37, 19 lip 2015

Jubilee Celebration

śliczne niziutkie Sweet Dream mam je 3 i jestem bardzo zadowolona

Sir Lancelot jest też świetna

Rosa du Roi

Easy Does It

myślalam, że ona nie pachnie, ale wczoraj przeleżała na ławce cały dzień, powiędła, na noc przyniosłam do domu i włożyłam całą gałązkę do wody, rano była rześka i ładnie pachnąca
Kasya 20:38, 19 lip 2015

U mnie tegoroczna rhapsody tez znowu zakwitła, wypuściła taki długi pęd ze kwiatki mam wprost pod nosem
Katkak 20:51, 19 lip 2015

Ania to już wiem co chcę przy drabinkach: Jasminę i Eden Rose . Dzięki . U mnie pogrzmiało, postraszyło, a deszczu tyle co ksiądz kropidłem :/. Mam jeszcze nadzieję, że może w nocy popada. Pozdrawiam Aniu.
monteverde 21:07, 19 lip 2015

A to tło dla moich roślin chaszcze chwastów za siatką szczególnie nawłoć dwie wisterie rosną w tych chwaściorach aż ich szkoda albo sznury suszącej się bielizny i dlatego nie pokazuję większej perspektywy

hortensja Le Vasterival Great Star

Beauty

Anabelle za bardzo ściagnęłam sznurkiem muszę trochę popuścić

Kuyshu

Incrediball

to nie wszystkie moje horti muszę wszystkie po focić
monteverde 21:09, 19 lip 2015

Kasya napisał(a)
U mnie tegoroczna rhapsody tez znowu zakwitła, wypuściła taki długi pęd ze kwiatki mam wprost pod nosem

Moja jeszcze przerwy nie miała ale teraz kwitnienie jest słabsze
Ruffles Sparkling

monteverde 21:11, 19 lip 2015

Katkak napisał(a)
Ania to już wiem co chcę przy drabinkach: Jasminę i Eden Rose . Dzięki . U mnie pogrzmiało, postraszyło, a deszczu tyle co ksiądz kropidłem :/. Mam jeszcze nadzieję, że może w nocy popada. Pozdrawiam Aniu.

Fajny wybór u mnie niebo jeszcze nie pojaśniało to chyba w nocy jeszcze popada, aby nie gwałtownie
New Dawn
Katkak 21:15, 19 lip 2015

Ania ja za płotem, od sąsiadów też mam chwaściory. Nie wiem jak się nazywają, ale rozsiewa się cholera aż strach. Oni nic z tym nie robią, bo takie głupie miejsce między ich szopą, a moim płotem. Może z 60cm tam jest, ale chwaściory szaleją. Te które wystają przez płot wyrywam, ale co z tego jak sieją się niemiłosiernie :/. Cieszę się, że mój wybór Ci się podoba . Wiesz o co chodzi, nie mam miejsca na dużo róż więc jak już mam mieć to same "mercedesy" .
monteverde 21:21, 19 lip 2015

U mnie też już wyrywam nawłoć i inne świństwa, a najgorsze, że w tych chwaściorach lęgnie się mnóstwo robactwa jak wiosną zielono złotawe paskudztwo co mi kwiaty zjadało a wystarczyło by skosić, toć to ogródek
Lions Rose i Arabella
marzena 21:21, 19 lip 2015

róże cudne ! hortensje również jak zwykle podziwiam

a u mnie jedna z moich Anabell mimo związania w dwoch miejscach została podparta krzesłem...
Joku 21:29, 19 lip 2015

monteverde napisał(a)

Ania, za rok nie będzie wcale widać tego buszu chwastów za płotem Wypatrzyłam jakiś ładny powojnik w niebieski kolorze. Zapewne znasz jego nazwę.