są śliczne a na dobranoc owocki jeżyna owocuje pierwszy raz w tamtym roku wsadzilam patyczek
owoce pigwy coraz większe, zaraz będzie można zbierać
opanował ja Summer Snow powojnik
no i podcięta przedwojenna grusza ma sporo owoców
Hej Aniu, to nie ta. Ja zamówiłam ze szkółki rozaria i ta moja różni się wielkością i budową kwiatów. To róża rabatowa, wielokwiatowa ale jakby wielkokwiatowa. Sama jestem jej ciekawa, bo na zdjęciach z tej szkółki wygląda przepięknie
Papageno piękna Miłego dnia
Aniu, które róże najlepiej prowadzić przy obeliskach? Bo parkowe chyba rosną zbyt rozłożyste...
Śliczności u Ciebie. Chyba nie ma róży, której byś nie miała - teraz albo w poprzednim ogrodzie
Reniu, mnóstwa róż nie miałam i nie mam, ale wszystkiego nie można mieć a na obeliski pasuja pnące,ale i parkowe, ja np. prowadzę po siatce swoja parkową Maigold, która się świetnie na niej odnalazła, na obelisku Eden Rose czy Reine des Violletes specjalnie je podpinając, poczytaj sobie ten link http://www.oczarjk.pl/?act=265 buziole
Dla mnie bardziej wiarygodna jest szkółka Rozarium niż Twoja, w takim razie zobaczymy jak zakwitnie miałam taką różę w starym ogrodzie ale nie nazywała się Nicolo Paganini
Na widok tylu owoców na gruszy dostałam oczopląsu!
Pozdrawiam ki lecę oglądać Twoje różyczki. Buźka!