Nostalgia jest godna polecenia tylko czasami jak sucho potrafi złapać mączniaka, ale wystarczy oprysk i już co do deszczu to faktycznie strasznie u mnie padało, niestety klimat się zmienia pozdrówka Jaskółeczko
Tak Haniu i dlatego mam malo czasu na O., bo w wolną chwilę i ładną pogodę idę do ogrodu a jak pada mam pracę w domu ważę teraz 55 kg, a pamiętasz jaki był ze mnie grubas
No bez przesady! Scale nie byłaś grubaskiem. Widać to na zdjęciach spotkaniowych. Ale 55 kg to już stanowczo za mało o 5 kg przynajmniej,
55 kg ważyłam 50 lat temu. ha, ha, ha.
Aniu, ruski miesiąc u Ciebie nie byłam, ale widzę, że i Ty trochę przerwy miałaś. Jak zwykle podziwiam Twoje róże. A najbardziej ten ubytek na wadze. Podpowiedz, też chętnie skorzystam. Chociaż Hania ma rację, trochę za dużo Ci ubyło.
Całuski ślę.
Basiu ruch i więcej nic dzisiaj znowu na króciutko udało mi się usiąść do kompa, żeby choć trochę napisać wchodzę na O., ale nie piszę tylko oglądam fotki w ogrodach U mnie lało wiało, był mróz a teraz od 2 dni nieprzyjemny wiatr w ogrodzie nic nie robiłam, bo jestem lekko poturbowana aż się denerwuję czy zdążę z pracami ogrodowymi przed zimą Wszystkie pigwy przerobilam na dżem i nalewkę, nalewka z pigwy i owoców pigwowca po niedzieli odleję sok i dodam do niego alkohol. A z pigwowca owoców zrobiłam sok i przetarłam rozgotowane owoce na pulpę swietna sprawa do deserów
Kwiaty z balkonu przenieść musialam już do domu tzn. pelargonie i bugenwillę, jeszcze ładnie kwitną
a na ogrodzie różyczki tłoczą pięknie oczywiście nie wszystkie ale dzisiaj pięknie wyglądaly w słoneczku pomimo nieprzyjemnego wiatru, a jutro ma znowu padać
Maritim
Gratki Aniu na Pięciolecie. Obyś miała więcej czasu na własne przyjemności! I na wizyty na O.
Dorzucę kilka swoich pigwowców.