Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

an_tre 21:48, 30 gru 2016

monteverde napisał(a)
Podnieś rękę Boże Dziecię błogosław wszystkim ogrodnikom z Ogrodowiska w dobrym zdrowiu,dobrym bycie,wspieraj ich swą siłą w trudach życia i obdarz pięknymi ogrodami w Nowym Roku Buzolki wszystkim

Wkrótce się znowu odezwę, najważniejsze, że zacznie przybywać dnia i oby do wiosny

Aniu piękna kolęda, byle do wiosny
zostawiam buziolki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 12:07, 23 sty 2017

Ania, a gdzie Ty przepadłaś?
hanka_andrus 13:07, 23 sty 2017

I ja sie podłączam do pytania Irenki. Ale Ty pewnie zapracowana. Zdrowia więc zę, i szybkiego powrotu słonecznych dni.
hanka_andrus 21:13, 08 lut 2017

Hop, hop! Już czas żegnać zimę, mimo mrozów za oknem! Coś niecoś jednak w domu kwitnie, Pokazuj się, bo nie wiem czy jeszcze istniejesz! Nie ma Ciebie aż od 21 grudnia! To stanowczo za długie milczenie!
O zdrowie Twe się martwię, bo w samotności, to człowiekowi różne myśli chodzą po głowie, czekamy więc na kilka słówek!

an_tre 21:54, 08 lut 2017

A już myślałam, że Ania przebudziła się z zimowego snu

Aniu wracaj
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Filomena 14:35, 12 lut 2017

Witaj Aniu
zachwyciły mnie Twoje pomidory, które prezentowałaś w wątku warzywnym - ekologicznym. Jeżeli znajdziesz chwilę to uprzejmie proszę o poradę w sprawie ich uprawy.
Dopiero przez nie trafiłam na Twój dłuuugi wątek, oj posiedzę tu dłużej ! Tyle jeszcze mam do odkrycia!
monteverde 19:48, 12 mar 2017

Irenko, Haniu i Aniu ślicznie dziękuję za pamięć Krokusy zakwitają przebiśniegi kwitną, czas na cięcie hortensji no i na rozpoczęcie nowego sezonu ogrodowego 2017 i porządki w ogrodzie dzisiaj byłam i kilka fotek zrobiłam, zapomniałam sfocić kiełki piwonii, następnym razem pokażę

kilka wzięłam do domu
monteverde 19:51, 12 mar 2017

Mam sporo gałęzi do sprzątnięcia po podcięciu gruszy, pigwy, buczka niech tylko już będzie trochę cieplej
monteverde 19:54, 12 mar 2017

Filomena napisał(a)
Witaj Aniu
zachwyciły mnie Twoje pomidory, które prezentowałaś w wątku warzywnym - ekologicznym. Jeżeli znajdziesz chwilę to uprzejmie proszę o poradę w sprawie ich uprawy.
Dopiero przez nie trafiłam na Twój dłuuugi wątek, oj posiedzę tu dłużej ! Tyle jeszcze mam do odkrycia!

Witam Filomeno zapraszam kiedy będziesz miała tylko ochotę a o swojej uprawie w starym ogrodzie napiszę Ci na priv., pozdrawiam
KasiaWB 20:03, 12 mar 2017

Witaj Aniu u progu nowego sezonu Pozdrawiam ciepło