Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

Pszczelarnia 12:59, 05 mar 2014

I tu choroba? Kręgosłup - natychmiastowa rehabilitacja potrzebna. I są jakieś diety ponoć na odkwaszanie organizmu.
monteverde 18:30, 05 mar 2014

Mirella napisał(a)
Kartka bardzo w moim klimacie

Cieszę się lubisz piwonie?
monteverde 18:32, 05 mar 2014

jotka napisał(a)
Karteczka obejrzana U mnie dziś lepiej niż wczoraj i Tobie tez poprawy zdrowia życzę Zobaczyłam u Bogusi juz listki na begoniach i właśnie sadze swoje bulwy do doniczek

U mnie dzisiaj bez słonka, ja nadal w domu begonie jeszcze w piwnicy, a nasza Bogusia to ekspresówka, ja nie mam gdzie tego wszystkiego stawiać doniczki z zasiewami pokrywają wszystkie parapety a nie wszystkie wysiane miłego wieczoru Jolu
monteverde 18:33, 05 mar 2014

Pszczelarnia napisał(a)
I tu choroba? Kręgosłup - natychmiastowa rehabilitacja potrzebna. I są jakieś diety ponoć na odkwaszanie organizmu.

Są to zaraz sprawdzę w necie, dzięki
bogumila 19:33, 05 mar 2014

monteverde napisał(a)

U mnie dzisiaj bez słonka, ja nadal w domu begonie jeszcze w piwnicy, a nasza Bogusia to ekspresówka, ja nie mam gdzie tego wszystkiego stawiać doniczki z zasiewami pokrywają wszystkie parapety a nie wszystkie wysiane miłego wieczoru Jolu
Aniu...jaka ekspresówka? Przecież wiesz,że w ogonku na końcu stoję...naoglądam się u innych a mnie nic jeszcze nie kwitnie.No nie całkiem ...mam dwa zamknięte kwiatki przebiśniegów...aż tyle.Podglądam ranniki i iryski....i nic.
Zdrowiej...sama udzielasz nam porady zdrowotne a o siebie nie dbasz....
weronika77 19:34, 05 mar 2014

Aniu, obiecałam sobie nie narzekać, ale jak wspominasz o kręgosłupie, to ja się ruszam jak rano wezmę Anapram (działa 24 godz.), do tego, do tego coś na alergię, i wiele innych tabletek. Mówią, że jak Cię rano nic nie boli, to nie żyjesz, a więc czuję, że żyję, choć wolałabym czuć to inaczej.
Teraz przełom wiosenny, to wszystko "wyłazi" ale będzie lepiej, niech no tylko zakwitną...nasze ogrody i trochę słońca. Serdecznie pozdrawiam. i miło, że mnie odwiedziłaś.
paniprzyroda 19:38, 05 mar 2014

Aniu, uważaj na siebie, zdrowia życzę iryski ładne, czekam na swoje, już jedne są na wierzchu, drugie wschodzą
Mirella 19:41, 05 mar 2014

monteverde napisał(a)

Cieszę się lubisz piwonie?

Bardzo, w moim wątku jedną pokazałam, jest stara dał mi ją Tata ślicznie pachnie mam jeszcze trzy ,zdjęcia zrobię w tym sezonie,ale mam też jakąś odmianę nową ale zapach tak niezbyt.
monteverde 19:43, 05 mar 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Aniu...jaka ekspresówka? Przecież wiesz,że w ogonku na końcu stoję...naoglądam się u innych a mnie nic jeszcze nie kwitnie.No nie całkiem ...mam dwa zamknięte kwiatki przebiśniegów...aż tyle.Podglądam ranniki i iryski....i nic.
Zdrowiej...sama udzielasz nam porady zdrowotne a o siebie nie dbasz....

Bogusiu Ty czego nie wysiejesz to wszystko wschodzi jak za pstryknięciem palca a to tylko zaleta, dbam na ile mogę buziole
monteverde 19:45, 05 mar 2014

weronika77 napisał(a)
Aniu, obiecałam sobie nie narzekać, ale jak wspominasz o kręgosłupie, to ja się ruszam jak rano wezmę Anapram (działa 24 godz.), do tego, do tego coś na alergię, i wiele innych tabletek. Mówią, że jak Cię rano nic nie boli, to nie żyjesz, a więc czuję, że żyję, choć wolałabym czuć to inaczej.
Teraz przełom wiosenny, to wszystko "wyłazi" ale będzie lepiej, niech no tylko zakwitną...nasze ogrody i trochę słońca. Serdecznie pozdrawiam. i miło, że mnie odwiedziłaś.

Piszesz Weroniko, że tak długo trzyma to muszę wypróbować, bo te inne co brałam to krótko u mnie też wyłazi ale ostrożnie, będę wpadała do Twojego bajkowego ogrodu bo tam dopiero będzie co oglądać