Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

eda 22:14, 03 mar 2014

Aniu zdrowia życzę duuużo każdego chyba z nas coś złapało ale teraz to trzeba zbierać siły przecież zdążymy na szaleństwa ogrodowe Trzymaj się kochana dobrej nocki życzę
monteverde 22:15, 03 mar 2014

Irenko nie mam co pisać bo z domu nie wychodzę tylko przez okno patrzę na ogród i przez lornetkę obserwuję nowe krokusy które rozkwitają

Filip też bym się cieszyła z takiej pogody i kwiatuchów

Bogdziu jak jestem na przeciwbólowym to lepiej ale jak odpuszcza to już gorzej siedzę w domu

Bogusiu wiosennie i już mnie te choróbsko zaczyna denerwować po wysiewałam cynie i inne kwiatki , parapety zastawione, nie wiem czy wysiewać te które się wysiewa w kwietniu? chyba za szybko?
Robert dziękuję, fajnie, że wpadłeś pozdrawiam serdecznie

Mirella dzięki za odwiedziny

Aniu a tak myślałam, że gdzieś wyfrunęłaś, prawie 3 miesiące to faktycznie długo pozdrówka
monteverde 22:17, 03 mar 2014

eda napisał(a)
Aniu zdrowia życzę duuużo każdego chyba z nas coś złapało ale teraz to trzeba zbierać siły przecież zdążymy na szaleństwa ogrodowe Trzymaj się kochana dobrej nocki życzę

Edytko dzięki za odwiedziny i życzenia próbuję się kurować zbieram siły na ogród dobrej nocki Tobie również życzę
agatanowa 22:53, 03 mar 2014

Aniu i ja slę pozytywna energię - zdrowia!
U mnie krokusy dopiero wychodzą z ziemi, widzę szczypior (ale chyba dużo mniej niż wsadziłam). Tulipany chyba za głęboko posadzone, bo ich ani widu, ani słychu. Martwi mnie, że tak sucho. Muszę popodlewać sadzonki - tylko czy nie dałam już z tym plamy.
Ania, a to jest odpowiedni moment, żeby podlewać clematisy na uwiąd czy jeszcze się wstrzymac? Mam 3 młode szt, ale i tak wolałabym, je mieć niż nie mieć
Donia72 22:54, 03 mar 2014

Aniu, miłych snów życzę
monteverde 23:58, 03 mar 2014

agatanowa napisał(a)
Aniu i ja slę pozytywna energię - zdrowia!
U mnie krokusy dopiero wychodzą z ziemi, widzę szczypior (ale chyba dużo mniej niż wsadziłam). Tulipany chyba za głęboko posadzone, bo ich ani widu, ani słychu. Martwi mnie, że tak sucho. Muszę popodlewać sadzonki - tylko czy nie dałam już z tym plamy.
Ania, a to jest odpowiedni moment, żeby podlewać clematisy na uwiąd czy jeszcze się wstrzymać? Mam 3 młode szt, ale i tak wolałabym, je mieć niż nie mieć

Agatko tulipy się sadzi na 3 krotną wielkość cebul jak tak posadziłaś to wyjdą może są późne u mnie nie wszystkie też jeszcze mają łodygi, jak masz ziemię rozmarznięta to możesz podlać powojniki ja też powinnam podlać rh z minerałami po liściach ale nie mogę wychodzić jutro ma być deszcz ale i może być -2 w nocy podlewaj sadzonki jak już i dałaś plamy to im nie zaszkodzisz a jak nie to pomożesz pozdrówka
monteverde 23:59, 03 mar 2014

Donia72 napisał(a)
Aniu, miłych snów życzę

Dziękuję Doniu i wzajemnie
monteverde 00:04, 04 mar 2014

A tak na dobranoc napiszę, bo w dzień zapomniałam, że dzisiaj moje radio podało, że na Warmii widziano bociany co mnie bardzo cieszy, a jak u Was?
zdjęcie z tamtego roku z kwietnia
Urszulla 06:22, 04 mar 2014

To fajna wiadomość Aniu,
czyi wiosnę mamy.
JoannA 07:11, 04 mar 2014

monteverde napisał(a)
A tak na dobranoc napiszę, bo w dzień zapomniałam, że dzisiaj moje radio podało, że na Warmii widziano bociany co mnie bardzo cieszy, a jak u Was?
zdjęcie z tamtego roku z kwietnia

Aniu, u nas w ubiegłym tygodniu widziałam 2 lecące bociany.
Zdrówka Aniu życzę