Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 00:21, 02 wrz 2013

marzena napisał(a)
Ania, zgoda, ale jak się chce coś zmieniać, to tzreba jednak działać ( wcześniej , bo albo coś jest istotne, ważne, albo nie...), a nie robić larum, jak dziennikarze przed poczatkiem roku szk. takiego niby newsa podają ( który jest newsem sprzed 4 lat)

Wiesz w sumie to nie moja br.... a ja się wychowałam na mocnych patriotycznych podstawach i mnie już nikt z mózgu nie zrobi papu ale sama pisałaś, że nasza młodzież ubożeje intelektualnie i nie tylko
kraania 07:25, 02 wrz 2013

Aniu zajrzałam i widzę, że poważna dyskusja się toczy u Ciebie. Napiszę tylko, że zgadzam się z Tobą i chociaż jestem osobą stosunkowo młodą to widzę w pracy jak jest wykształcone młodsze pokolenie. Są idealni do rozwiązywania testów, natomiast nie mają w sobie w ogóle kreatywnego myślenia. Byle do przodu, niestety po trupach....
pozdrawiam

monteverde 16:25, 02 wrz 2013

kraania napisał(a)
Aniu zajrzałam i widzę, że poważna dyskusja się toczy u Ciebie. Napiszę tylko, że zgadzam się z Tobą i chociaż jestem osobą stosunkowo młodą to widzę w pracy jak jest wykształcone młodsze pokolenie. Są idealni do rozwiązywania testów, natomiast nie mają w sobie w ogóle kreatywnego myślenia. Byle do przodu, niestety po trupach....
pozdrawiam

Masz rację, po trupach
monteverde 16:33, 02 wrz 2013

U mnie dzisiaj cały czas deszcz i diabelnie zimno, więc pół dnia spędziłam z majstrami w OBI wybierając panele, karnisze deski na półki i inne takie, chciałam wejść do ogrodów ale 3 chłopów zagrodziło mi drogę twierdząc, że na pusto i tak nie wyjdę a teraz po obiadku troche podglądam na Ogrodowisku
nebel 19:26, 02 wrz 2013

Aniu, pozdrawiam deszczowo, przepraszam, ale na razie tylko na tyle mogę sobie "
ewa
monteverde 19:31, 02 wrz 2013

Było oberwanie chmury jakby cały dzień za mało padało, poszłam pozbierać gruszki i po deszczówkę do storczyków i sfociłam kilka kwiatków cala oczywiście się mocząc od roślin nowy kwiatek Stephanie Baronin zu Guttenberg
i pierwszy kwiatek tuberozy następny kwiatek Venrose hodowli polskiej p. Żyły
kwiatki Molineux i bidulek Graham Thomas po przenosinach
monteverde 19:36, 02 wrz 2013

Lions Rose

Aachener Dom Meillanda

jakieś wiosenne wyszły nie wiem czy to nie śnieżnik
grazyna 19:36, 02 wrz 2013

monteverde napisał(a)
..... dzisiaj robiłam grilla

He he, ale smakowicie wygląda

Aniu, wiem, że masz róże z floribundy - jak przetrwały zimę ? Aniu a jak sadzisz róże, 3-5 cm pod ziemią czy nad ziemią ? A może równo z ziemią ?

Pozdrawiam ciepło

monteverde 19:37, 02 wrz 2013

nebel napisał(a)
Aniu, pozdrawiam deszczowo, przepraszam, ale na razie tylko na tyle mogę sobie "
ewa

Ewa fajnie, że dajesz znak życia pozdrawiam
an_tre 19:39, 02 wrz 2013

Aniu przyszłam do ciebie obejrzeć deszczowe różyczki chociaż zapłakane są piękne szkoda, że deszczyk je niszczy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies