Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

agatanowa 00:25, 04 sie 2014

Ania, moja Eden też zaczyna, ale kwiaty jakby mniejsze i coś ją gryzie
monteverde 00:25, 04 sie 2014

an_tre napisał(a)
kobea
a moja jeszcze nie kwitnie, nawet nie pokazała pąków

Dziękuję Ci śliczniei fioletowa też już będzie
monteverde 00:26, 04 sie 2014

Sabina76 napisał(a)
Witam. Podoba mi się Molineux i Pilgrim. Widać, że ładnie sie trzyma w te upały.

Tak czego o innych nie można powiedzieć
monteverde 00:30, 04 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Ania, moja Eden też zaczyna, ale kwiaty jakby mniejsze i coś ją gryzie

U mnie cały czas mam jakieś robale od sąsiadów przez te chwaściory listki ogryzają chciałam podpisać kobeę i siedzę i nie mogłam za nic przypomnieć, a nie chciało mi się lecieć po opakowanie, co znaczy skleroza
agatanowa 00:31, 04 sie 2014

monteverde napisał(a)

...
Tu Przemyśl, w tle muzeum dzwonów i fajek w tej wieży no i tańcząca fontanna, był taki upał, że miałam ochotę do niej wskoczyć

Fajnie bryzę na twarz łapiesz Gdy byłam w Przemyślu, też były takie upały, ręce i nogi spuchły jak balerony jakieś - pierwszy raz miałam do czynienia z takim zjawiskiem: palce (a raczej parówkowe) nie dały się zginać i pulsowały, to był 26 maja.
Chyba tam cały czas tak gorąco
monteverde 00:37, 04 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Fajnie bryzę na twarz łapiesz Gdy byłam w Przemyślu, też były takie upały, ręce i nogi spuchły jak balerony jakieś - pierwszy raz miałam do czynienia z takim zjawiskiem: palce (a raczej parówkowe) nie dały się zginać i pulsowały, to był 26 maja.
Chyba tam cały czas tak gorąco

Marek mówił, że ani razu nie podlewał w te lato ogrodu, najwyraźniej przywieźliśmy upały, uczulenie mam muszę wapno pić
agatanowa 00:43, 04 sie 2014

Aniu, ale ja pamietam też majówkę roku ubiegłego. W całej Polsce powrót zimy, a u Marka 25 C. Byłam wtedy w Swieradowie Zdroju, rejony zwykle najcieplejsze w RP, a było 2 do 7 C! Stąd moje wnioski, że chyba tam cały czas taki klimat podkręcony, gorący. Wcale nie trzeba przywozić ze sobą upałów.

Wapno na co pijesz? Jakie uczulenie?
monteverde 00:48, 04 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Aniu, ale ja pamietam też majówkę roku ubiegłego. W całej Polsce powrót zimy, a u Marka 25 C. Byłam wtedy w Swieradowie Zdroju, rejony zwykle najcieplejsze w RP, a było 2 do 7 C! Stąd moje wnioski, że chyba tam cały czas taki klimat podkręcony, gorący. Wcale nie trzeba przywozić ze sobą upałów.

Wapno na co pijesz? Jakie uczulenie?

Od tego słońca z witaminą C musujące, ręce całe w krostkach, w aptece powiedziała pani jeszcze tam w P.,załatwiłam się w Palczewie chodząc bez żadnego okrycia w ten upał No i ja pamiętam tamten rok, masz rację
agatanowa 00:52, 04 sie 2014

monteverde napisał(a)

Od tego słońca z witaminą C musujące, ręce całe w krostkach, w aptece powiedziała pani jeszcze tam w P.,załatwiłam się w Palczewie chodząc bez żadnego okrycia w ten upał No i ja pamiętam tamten rok, masz rację

Nie sądziłam, że to może skutkować wysypką. Mam nadzieję, że szybko przejdzie. Nie wychodź w godzinach największego nasłonecznienia na słonce i koniecznie głowę chroń.
agatanowa 00:54, 04 sie 2014

Idę spać, bo padam. Dobranoc, spokojnych i kolorowych snów. Chyba ze nie lubisz śnić