Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 23:38, 17 sie 2014

agatanowa napisał(a)

piękne dzwonki kobei

smacznej cukinki, wygląda bardzo apetycznie

W rajskim miałam zatrzęsienie tym bardziej ta cieszypolecam kobeę na pnącza, które przekwitają ona do zimy kwitnie u mnie na powojnikach i róży podsadzone
monteverde 23:44, 17 sie 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, mistrzynią jesteś. Kobeę do kwitnienia udało Ci się zmusić.
A na Twoje powojniki to ja patrzeć już nie mogę, bo nie chcę u siebie zazdrości potęgować

Basiu w tym roku cosik słabo kwitnie w tamtym było o wiele lepiejBasiu ale ja wiem, że to zazdrość pozytywna
agatanowa 23:52, 17 sie 2014

Aniu, w ubiegłym roku miałam fioletową na kolumnie, była bardzo ładna i kwitła nawet po przymrozkach (ta część, która była przed nimi osłonięta i tam się skąłda, że to jednocześnie ta, która mi w okno kuchenne zaglądała ), w tym roku się nie zdecydowąłam, bo mi jej nasionka bardzo kapryśnie wschodzą, poza tym na kolumnę zaplanowąłm już i różę, i powojnika Polish Spirit, które posadziłam (jedno jesienią, drugie wiosną)

moja kobea z lipca: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3425-starorzecze-na-gorce?page=10 i końca października: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3425-starorzecze-na-gorce?page=83
monteverde 00:09, 18 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Aniu, w ubiegłym roku miałam fioletową na kolumnie, była bardzo ładna i kwitła nawet po przymrozkach (ta część, która była przed nimi osłonięta i tam się skąłda, że to jednocześnie ta, która mi w okno kuchenne zaglądała ), w tym roku się nie zdecydowąłam, bo mi jej nasionka bardzo kapryśnie wschodzą, poza tym na kolumnę zaplanowąłm już i różę, i powojnika Polish Spirit, które posadziłam (jedno jesienią, drugie wiosną)

moja kobea z lipca: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3425-starorzecze-na-gorce?page=10 i końca października: https://www.ogrodowisko.pl/watek/3425-starorzecze-na-gorce?page=83

Ładnie wyglądała warto ja mieć i białą i fioletową
Sabina76 01:44, 18 sie 2014

Witaj! Wpadam na chwilę, od jutra zaczynam czytanie Toż to tutaj kopalnia wiedzy jest Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny i rady
monteverde 10:24, 18 sie 2014

Sabina76 napisał(a)
Witaj! Wpadam na chwilę, od jutra zaczynam czytanie Toż to tutaj kopalnia wiedzy jest Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny i rady

A może zostaw sobie na zimę 3 wątki to trochę sporopozdrówka
monteverde 10:24, 18 sie 2014

Dzisiejsza kartka
monteverde 10:25, 18 sie 2014

Pogoda jak na razie słoneczna w nocy było zimno tylko 10 st. teraz 20 st. od strony zachodniej, wpadnę potem
Sabina76 10:29, 18 sie 2014

monteverde napisał(a)

A może zostaw sobie na zimę 3 wątki to trochę sporopozdrówka

Z takim własnie zamiarem obudziłam się dzisiaj, bo trochę chyba jestem niewyspana a lubię poczytać całość a nie po łebkach. Pozdrawiam
monteverde 10:31, 18 sie 2014

Sabina76 napisał(a)

Z takim własnie zamiarem obudziłam się dzisiaj, bo trochę chyba jestem niewyspana a lubię poczytać całość a nie po łebkach. Pozdrawiam