Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 18:10, 16 wrz 2013

bociek napisał(a)
Witaj Anczko Jak tam, udalo Ci sie juz na dobre umoscic w starym/nowym miejscu? Mam nadzieje, ze wszystko idzie jak najlepszym torem Przepraszam, nie dam rady nadrobic, w dodatku znowu bede nieobecna, ale nie ma wyjscia
Za to zostawiam Ci szeroki usmiech, serdeczny uscisk i mnostwo pozytywnej energii

Witaj Boćku, dzięki za wizytę, u mnie jakoś kleci się, ale jeszcze nie koniec a tak bym chciała Przesyłam również uściski i do następnego Oczywiście cały czas pada od wczoraj wieczorem zaczęło znowu
monteverde 18:13, 16 wrz 2013

Kuklik napisał(a)
Wieczorny buziak dla Ciebie Aniu i miskantowa rabata z Daglezji...

Iza ślicznie dziękuję za piękną rabatę, oczy nacieszyłam, wczoraj po południu źle się poczułam i do rana byłam do niczego a dzisiaj byłam u lekarza, no i znowu pada
monteverde 18:14, 16 wrz 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, jak tak u Was mokro, to grzyby powinny być!

Troszeczkę grzybów jest tak mi kumpela dzisiaj doniosła, ale są strasznie nasiąknięte wodą ja nie byłam pozdrawiam Basiu
Welka 18:15, 16 wrz 2013

Aniu, ta śliczna dziewanna od Ciebie będzie kwitła, wrzucę zdjęcia jak pąki sie rozwiną, czego już się nie mogę doczekać
Pozdrawiam
monteverde 18:27, 16 wrz 2013

ewalm napisał(a)

Fajne zdjęcie, Aniu. Diamentowa różyczka. : )

Ewa tak mi fajnie wyszła, po deszczu Ewa to Sweet Dream, morelowa
monteverde 18:52, 16 wrz 2013

zawitka napisał(a)
Witaj pooglądałam Twój raj-- róże masz cudne ja jakoś nie mam szcześcia do róż 8 szt mi zmarzło zostało w zeszłym roku3, potem zakłułam się różą to palca nie mogłam wyleczyć przez 4 miechy .W tym roku zrobiłam rabatkę rózaną to mi coś zzarło liście i tak ne mogę się dopracować pięknej róży Pozdrawiam

Zawitka zawsze róże na zimę kopczykuj kompostem Na drugi raz jak się za kłujesz to palec wsadź na moment do wrzątku wtedy będziesz miała pewność, że nie będzie się "obierał" ja tak robię liści nic Ci nie zżarło tylko widzę czarna plamistość u mnie też jest pomimo pryskania bo za mokro, liście żółkną i opadają i nowe rosną już ładne także się nie poddawaj, bo te różyczki co widzę są śliczne pozdrawiam
monteverde 18:53, 16 wrz 2013

asc napisał(a)
Nie będę cytować po raz kolejny róży w kroplach deszczu.... ale to powinno być foto miesiąca Rewelacyjne zdjęcie
U Ciebie deszczu za dużo a u nas do wczoraj wcale.. a dziś już błękit sie przebija.. ziemia zwilżona na odsłoniętym terenie na 2 cm.. pod krzewami ani kropli.. koszmar..

Aniu i od wczoraj wieczora znowu pada mam "doła"
monteverde 18:54, 16 wrz 2013

Welka napisał(a)
Aniu, ta śliczna dziewanna od Ciebie będzie kwitła, wrzucę zdjęcia jak pąki sie rozwiną, czego już się nie mogę doczekać
Pozdrawiam

Dbaj o nią, bo wezmę sadzonki to dziewanna austriacka cieszę się
Bogdzia 20:33, 16 wrz 2013

Ania na złe humory jeszcze za wczesnie , cała długa zima przed nami . Wybierz sie na grzyby to Ci się humor poprawi. Pozdrówka ślę.
dora75 20:40, 16 wrz 2013

monteverde napisał(a)
Dobranoc

Fota powala. Piękne masz róże. Ja też w tym roku postawiłam na róże. Jak nie przeżyją zimy pewnie się zniechęcę, he, he.