Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 18:38, 30 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
A gdzie to?

Muszyna - choć to dziwne a jednak
rzulieta 18:38, 30 lip 2015

Najfajniejsze że potrafią te pieniądze wykorzystać w swietny sposób. W takim wypasionym parku jeszcze nie bylam tak oo kolo żadnego obiektu. W sensie dworu albo zamku. Inspiracje są?
kasiek 18:39, 30 lip 2015

ewsyg napisał(a)
Świetne !!!

Pełno mają takich rzeźb, szłam (niestety bez aparatu) alejką gdzie był żółw, papuga, biedronka, i inne zwierzaki a wszytko to codziennie podlewał beczkowóz
kasiek 18:40, 30 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Najfajniejsze że potrafią te pieniądze wykorzystać w swietny sposób. W takim wypasionym parku jeszcze nie bylam tak oo kolo żadnego obiektu. W sensie dworu albo zamku. Inspiracje są?

Ach tego zawsze mam na pęczki, tylko miejsca brak Ale te rzeki różano tawułowo - berberysowe mnie zawojowały. Samam nie wiem i trawy i... żeby tak u mnie z Unii kasą sypneli
kasiek 18:42, 30 lip 2015

Katkak napisał(a)
Kasia rzeczywiście bajeczne miejsce. To miałaś przyjemne z pożytecznym, fajnie .

takie delegacje są super
A ile wrazeń i uniesień człowiek zaliczył - wróciłam jak po urlopie i.... dokończyłam pokój drugiej córki choć zarzekałam się że w tym roku juz nie dam rady
kasiek 18:51, 30 lip 2015

MartaR napisał(a)
Oj wiele już obejrzałam ogrodów na Ogrodowisku, ale Twój zdecydowanie jest wyjątkowy. Gratuluje ! Oglądam i oglądam i napatrzeć się nie mogę

No to wyjątkowo mnie zatkało - dziękuję
Tu jest wiele zapierających dech w piersiach ogrodów, ja nabrałam duuuzo pokory odkąd tu jestem. Kocham to moje miejsce choć daleko mu do ideału, ale to właśnie brak tej doskonałości jest dla mnie źródłem inspiracji i marzeń
kasiek 18:55, 30 lip 2015

eee_taam napisał(a)
Witaj
MałaMi ten adres mi podesłała ...więc jestem
ogród masz dojrzały i mocno tajemniczy...a kilka widoczków naprawde jak z czasopism z nowoczesnymi mocno przeszklonymi domami a przez nie widać właśnie taki typ ogrodow.

ta scieżka do nikąd z różami ..chyba najlepszy element twojego ogrodu ...muszę poszukać aktualizacji tegorocznej bo widziałam ja tylko na poczatku wątku

O rany dziekuję - aż mi sie głupio zrobiło ... Ja lubie robic zdjęcia, cykam duzo więc moge prezentować naprawdę udane, a w realu różnie bywa, mam sporo nieciekawych widoków dookoła i gimnastykuje sie jak moge. Ale szkoła Danusi - a zwłaszcza połącznia, plamy, i umiarkowanie (to jest najtrudniejsze) przynoszą naprawde fajne efekty. Dziekuje za uznanie
kasiek 18:57, 30 lip 2015

Agania napisał(a)
Kasiu jeszcze nie byłam, ale się wybiorę, lubię podziwiać takie zmysłowe przestrzenne rabaty, bo u mnie busz...jeszcze w dodatku z takimi widokami

Agaciu Twój ogród bujny jak Twoja dusza - pełen emocji i uczuć - ja go baaardzo lubie, pozwala sie zgubic i zapomniec o całym swiecie
A Muszyne polecam - coś niesamowitego!
kasiek 18:58, 30 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Muszyna????? Ja nie mogę.. ale metamorfoza.. Polska zmienia się nam na plus..

I to jest cudowna perspektywa! W obliczu swiatowych niepokojów niedługo najwieksze Eldorado będzie.... u nas
kasiek 19:03, 30 lip 2015

No dobra a teraz ogród przy kosciele w Muszynie czyli ogrody Biblijne
Roslinnosci jeszcze mało bo to 4 miesieczne założenie za to architektura - bogata. Warto poswięcić tu wiecej czasu na chwile zadumy, zwłaszcza jak nie ma wokoło żadnej gwarnej wycieczki... To ok 60 stacji, przy każdej tabliczka z fragmentem z Biblii, jeszcze w powijakach ale to będzie tez coś
Na początek przejście przez Morze Czerwone