Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 08:15, 05 wrz 2015

To chyba kichawiec, bo nic innego mi nie pasuje

A to świerzbownica - pamiątka z wakacji

Sumak Tiger przeżył przesadzanie w upałach
kasiek 08:20, 05 wrz 2015

Floksy są wspaniałe kwitna i kwitna a do tego pachną
kasiek 08:24, 05 wrz 2015

No i moje leśnie ścieżki dostały przywiezione od Was turzyce i funkie

No i nie byłabym ogrodnikiem gdybym nie zakupiła choć troszku...

Katkak 08:48, 05 wrz 2015

JA też kocham jesień KAsiulka. Z jednej strony serce boli, że sezon dobiega końca, ale jesień kocham od zawsze i nic tego nie zmieni. To słoneczne, jesienne słońce. Uwielbiam łapać je na zdjęciach . Cudownie u Ciebie. Ławeczki na leśnych ścieżkach przydadzą się, żeby tam przysiąść i nacieszyć się pięknem tych zakamarków. Przejście przez nie trwało by zbyt krótko i nie byłoby kiedy oczu nacieszyć . KAsiulka jak będziesz robić kiedyś to oświetlenie w ogrodzie, to pomyśl także żeby i tam jakieś lampki się znalazły. Jak u Małej Mi w aleji Konstancji. Wyobrażasz sobie efekt? Przychodzi ktoś kto nie zna Twojego ogrodu, patrzy i widzi co widzi, nie spodziewając się, że w głębi za drzewami jeszcze coś się dzieje. A tu wieczorem zapalają się lampki i zdziwiony co tam jest dalej, co się świeci za drzewami i po co - idzie sprawdzić. I nie spodziewając się tego odkrywa śliczne leśne ścieżki i zakamarki . Bomba . No i jeszcze usiądzie i powzdycha jak ślicznie. Widzę na zdjęciu "moje" funkiowe dzieci . Fajnie, że są właśnie u Ciebie. Hodowałam je od nasionka i faktycznie to takie moje roślinne dzieci są. Pokoje ślicznie dopieściłaś. Jak już pogoda będzie zupełnie nieogródkowa to dalej będziemy dłubać na piętrze. Uff, ale epopeję strzeliłam. Cieszę się Kasiu, że ze zdrowiem jest już w miarę, ale polowanie na chłopa to zdecydowanie dobry pomysł . Buziaki
Agania 10:48, 05 wrz 2015

Piękne początki jesieni Kasiu
kasiek 13:19, 05 wrz 2015

Katkak napisał(a)
JA też kocham jesień KAsiulka. Z jednej strony serce boli, że sezon dobiega końca, ale jesień kocham od zawsze i nic tego nie zmieni. To słoneczne, jesienne słońce. Uwielbiam łapać je na zdjęciach . Cudownie u Ciebie. Ławeczki na leśnych ścieżkach przydadzą się, żeby tam przysiąść i nacieszyć się pięknem tych zakamarków. Przejście przez nie trwało by zbyt krótko i nie byłoby kiedy oczu nacieszyć . KAsiulka jak będziesz robić kiedyś to oświetlenie w ogrodzie, to pomyśl także żeby i tam jakieś lampki się znalazły. Jak u Małej Mi w aleji Konstancji. Wyobrażasz sobie efekt? Przychodzi ktoś kto nie zna Twojego ogrodu, patrzy i widzi co widzi, nie spodziewając się, że w głębi za drzewami jeszcze coś się dzieje. A tu wieczorem zapalają się lampki i zdziwiony co tam jest dalej, co się świeci za drzewami i po co - idzie sprawdzić. I nie spodziewając się tego odkrywa śliczne leśne ścieżki i zakamarki . Bomba . No i jeszcze usiądzie i powzdycha jak ślicznie. Widzę na zdjęciu "moje" funkiowe dzieci . Fajnie, że są właśnie u Ciebie. Hodowałam je od nasionka i faktycznie to takie moje roślinne dzieci są. Pokoje ślicznie dopieściłaś. Jak już pogoda będzie zupełnie nieogródkowa to dalej będziemy dłubać na piętrze. Uff, ale epopeję strzeliłam. Cieszę się Kasiu, że ze zdrowiem jest już w miarę, ale polowanie na chłopa to zdecydowanie dobry pomysł . Buziaki

Światło w aleji - Kasiula buziak wielki! Bo widzisz na wiosnę będą panowie z elektrowni prąd nam kopać. Nie powiem że się cieszę bo mi działkę przekopią ale umówiliśmy się że zrobia to pod płotem na niemal całej długości i.... teraz mnie olśniło - do wiosny muszę jakąś kasę zgromadzić by tam też oświetlenie poszło! Oj rewela - 2 roboty za jednym razem
Cmokam Cie Kochana, a Twoje dzieci to i moje dzieci
kasiek 13:20, 05 wrz 2015

Agania napisał(a)
Piękne początki jesieni Kasiu

Wrzesień to mój urodzinowy m-c. To też m-c w którym dostałam nowe życie (po operacji tętniaka). To moja chwila i nie moge go nie kochać
kasiek 13:26, 05 wrz 2015

Mały rekonesans po wrześniowym ogrodzie
Front i jesienne róże
kasiek 13:31, 05 wrz 2015

Na froncie czerwienia sie ogniki...

I moja ulubiona w sezonie ściana z winobluszczu

Potem za garażami...
kasiek 13:36, 05 wrz 2015

Część zagarażowa

W stronę oczka