Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 20:20, 12 wrz 2015

Dostałam też pięknego miskanta od Agatki - bużiak Rudasku Teraz za ławka mam juz trio z traw - Zebrinusa po lewej, Variegatę po prawej i olbrzymiego w środku - za rok będą mi szumieć

Trawka - bambus też zmieniła miejsce i jest bliżej japońca (między sosną a parasolowatą), tu gdzieś będzie ciurkadełko

yolka 20:28, 12 wrz 2015

Jak rozchodniki kwitną znaczy się, że jesień idzie . Rabaty piękne.Pozdrawiam
Katkak 20:47, 12 wrz 2015

KAsiulka oj chwita ten ogród za serce niezmiennie. JEdno ze zdjęć, które ostatnio u Ciebie zrobiłam cały czas mam na pulpicie i czasem sobie do niego wzdycham - o takie . Przywiozę Ci jutro dwie fajne zurawki do lasku. Jedna Hercules, a nazwy drugiej nie pamiętam . Mam nadzieję, że się przyjmą, dziś dzielone

No sama zobacz jaka bajka
Całuję i do zobaczenia jutro, ależ happy jestem
Lukasz2013 20:59, 12 wrz 2015

Kasiu cudnie. Pozdrawiam
mira 21:10, 12 wrz 2015

Jak to coraz mniej pracy w ogrodzie? to ja mam jakoś inaczej chyba do grudnia mi zejdzie z sadzeniem cebul ale najpierw musi spaść jakiś deszcz.

Fotki jak zwykle pięknie pokazują ogród z klimatem.To jesteśmy umówione ale jak będziesz to nie musimy czekać rok

pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:59, 12 wrz 2015

Kasiek ale super zamiana basenowy sezon zakończony teraz huśtaweczka

A ogród ............ bajeczny.....jak zawsze
waldek727 23:42, 12 wrz 2015

kasiek napisał(a)
Dostałam też pięknego miskanta od Agatki - bużiak Rudasku Teraz za ławka mam juz trio z traw - Zebrinusa po lewej, Variegatę po prawej i olbrzymiego w środku - za rok będą mi szumieć

A za trzy lata będziesz szukać w ogrodzie ławki.
kasiek 07:27, 13 wrz 2015

yolka napisał(a)
Jak rozchodniki kwitną znaczy się, że jesień idzie . Rabaty piękne.Pozdrawiam

Jesień zdecydowanie czuć w powietrzu, zawsze czekam kiedy zakwitną rozchodniki- zwabiają całe tony pszczół - wczoraj patrząc na nie myślałam że chyba któryś z sąsiadów musi mieć ul
kasiek 07:30, 13 wrz 2015

Katkak napisał(a)
KAsiulka oj chwita ten ogród za serce niezmiennie. JEdno ze zdjęć, które ostatnio u Ciebie zrobiłam cały czas mam na pulpicie i czasem sobie do niego wzdycham - o takie . Przywiozę Ci jutro dwie fajne zurawki do lasku. Jedna Hercules, a nazwy drugiej nie pamiętam . Mam nadzieję, że się przyjmą, dziś dzielone

No sama zobacz jaka bajka
Całuję i do zobaczenia jutro, ależ happy jestem

Nawet nasze nogi w kącie widać
Kasiulka też się cieszę, Darcia też szaleje - u mnie taka kiszka z tym wolnym, nawet myślałam że Sylwia blizej gdzieś mieszka
Cieszę się że Ci się podoba - wiesz - myślę że tworzysz w tym samy kierunku i za parę lat jak Ci się wszystko rozrośnie to będziesz ciągle tylko wzdychć u siebie
kasiek 07:35, 13 wrz 2015

Lukasz2013 napisał(a)
Kasiu cudnie. Pozdrawiam

Dzięki
Wczorajszy dzień był naprawdę cudny, słoneczny ale niezbyt gorący - idealny na buszowanie w ogrodzie, ławka - hmmm ze 3 sek. moze usiadłam na niej