Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

tusiawka 22:37, 23 kwi 2016

Kasia dawno u Ciebie nie byłam i widzę super zmiany.
Białe ścieżki i fajne drobiazgi, dodają jeszcze więcej magicznego uroku do tego bajkowego ogródka.
kasiek 22:49, 23 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Kasia donice super, ale karmnik tam zawieszony moim zdaniem wyglada super. Ja też dzis sporo zrobiłam w ogrodzie, przede wszystkim odgruzowałam mojego cisa niwaki i teraz jest taki schludny. Za to wielka gałaź perukowca nie ouściła liści, nie wiem co jest grane. Zamarła tylko pytanie czemu. Nie takie zimy przetrwał prEcież bez uszczerbku.

Byle nie choroba co klony i perukowce zabija - weloriscytoza czy jakoś tak... Zdrap kore paznokciem, jak po kora suchą to wytnij gałąź .
kasiek 22:50, 23 kwi 2016

tusiawka napisał(a)
Kasia dawno u Ciebie nie byłam i widzę super zmiany.
Białe ścieżki i fajne drobiazgi, dodają jeszcze więcej magicznego uroku do tego bajkowego ogródka.

Ech ja juz w ogóle nie wyrabiam staram sie swój wątek chociaż na bieżąco prowadzić... Jak brakuje miejsca na rosliny to człowiek za dodatkami się ogląda
sylwia_slomc... 00:04, 24 kwi 2016

Hej miejsca to Ci teraz wcale nie brakuje, możesz jeszcze dużo sadzić
A to obiecane czekają
Agania 08:22, 24 kwi 2016

Jednokolorowe plamy tulipanów wyglądają o wiele lepiej, doprecyzowałaś kolorystykę z tym odważnym przesadzaniem cebul
Scieżki obrastają już w ramy... ogród teraz ukazuje twoją wielką pracę
Sowa znowu odleciała, a kratki dostały donice, będą kwiatki....co posadzisz, brakuje mi balkonówek u Ciebie?

Ja jak jest sama, to też dużo więcej zrobię...wolny czas wykorzystuję na maxa jak nic innego mnie nie absorbuje
Pozdrawiam Kasieńko...piękne zdjęcia
kasiek 08:24, 24 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Hej miejsca to Ci teraz wcale nie brakuje, możesz jeszcze dużo sadzić
A to obiecane czekają

O - spoko je zabiorę autem - nie muszę brać przyczepki - dziekuje wam bardzo
kasiek 08:27, 24 kwi 2016

Agania napisał(a)
Jednokolorowe plamy tulipanów wyglądają o wiele lepiej, doprecyzowałaś kolorystykę z tym odważnym przesadzaniem cebul
Scieżki obrastają już w ramy... ogród teraz ukazuje twoją wielką pracę
Sowa znowu odleciała, a kratki dostały donice, będą kwiatki....co posadzisz, brakuje mi balkonówek u Ciebie?

Ja jak jest sama, to też dużo więcej zrobię...wolny czas wykorzystuję na maxa jak nic innego mnie nie absorbuje
Pozdrawiam Kasieńko...piękne zdjęcia

Ja tez jak dzieci wyjadą to działam na maxa a tak to nie mam czasu zbyt długo grzebać...

Balkonówek u mnie faktycznie mało bo kasę wydaje na to co trwałe i z roku na rok, myslę że w przyszłym roku sie poprawie, bo powolutku kupowanie roślin dobiega juz u mnie końca
A co do przesadzania to ja niecierpliwa jestem, juz w zeszłym roku przesadzałam cebulowe z dobrym skutkiem
Agania 08:31, 24 kwi 2016

kasiek napisał(a)
Judaszowiec - niesamowita różnica z zeszłym rokiem
To 2015

A to 2016

Niesamowita różnica, poleciałam zobaczyć mojego i nic same liście bez pąków kwiatowych, czy go przycinałaś dla pobudzenia kwitnienia?
kasiek 14:19, 24 kwi 2016

Agania napisał(a)

Niesamowita różnica, poleciałam zobaczyć mojego i nic same liście bez pąków kwiatowych, czy go przycinałaś dla pobudzenia kwitnienia?

Nie , ja z nim nic nie robie ale nie kwitł przez wiele lat, on chyba potrzebuje czasu i lekkich zim...
kasiek 14:24, 24 kwi 2016

Na froncie wycinałam wczoraj jałowca by piwonie złapały oddech... Tu rzeka jest piwoniow-różana

Leje ale kolory super