Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

dorciabe 20:04, 20 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No i widzisz, kwitnie Te żurawki limonkowe ślicznie wyglądają Pozdrowienia wiosenne

Gosia no zaczyna w końcu coś się rusza, popadał deszcz, wyszło słońce i proszę

A żurawy są w świetnej kondycji
dorciabe 12:06, 24 mar 2014

Wczoraj kupiłam cisy hicksi w myślę dobrej cenie . Posadzone dzisiaj , będzie ekranik Oczami wyobraźni widzę jak rosną Nie wiem tylko czy równać je teraz , czy dopiero jak się przyjmą.

Margarete 12:45, 24 mar 2014

Dorcia, przeleciałam po łebkach ale cały twój wątek, widze że nie byłam u ciebie od świąt Bożego Narodzenia, az niemozliwe....tak długo..
Ale piekne zmiany zafundowałaś swokemu ogrodowi, tego przesadzania było troche - mnie tez czeka.. bo sadziłam w ubiegłym roku bez głowy....trudno.........cos trzeba robic
Fajnie wyszło na rabatach, te ciągi roslinek : żurawek, trawek..... - teraz jeszcze cebulowe dołoża swoje i bedzie cud-miód - krokusy masz sliczne, będą i następne cebulowe lada moment. U mnie tulipany juz całkiem całkiem sa.
Gdzie posadziłas te larisy o których pisałas jesienia ? Pokaż ?
Kącik z miłorzębem super, jesienia będzie cudnie.
Podobaja mi sie tuje danica na tym łuku , na żwirku - ja mam tuje danica od kilku juz lat w wysokich donicach na tarasie, same sie "kulkują', fajne sa. Czy pod tym żwirkiem na łuku masz agro ?
Pozdrawiam i bede wpadać !
dorciabe 15:27, 24 mar 2014

Gosia fajnie, że przyszłaś do mnie
Tulipanów mam dużo, nie mogę się doczekać jak zakwitną

Róże Larissa posadziłam pod magnolią, trochę w prawo. Myślę że będzie im tam dobrze Masz fotkę widać je tam
Pod kamykami na łuku nie ma agro, tylko ziemia. Kamyków trzeba dosypać bo jest za cienko. Tujki Danica malutkie jeszcze, ale lubię je

dorciabe 13:08, 28 mar 2014

Moje krokusy w blokach startowych

dorciabe 13:23, 28 mar 2014

Białe krokusy kwitną

Morning Light rusza

Hortensja pokazała, że żyje

Szafirki u mnie dopiero listeczki pokazały

leon60 10:02, 30 mar 2014

Piękna wiosna nieustannie jestem pod wrażeniem zmian w ogrodzie ! proste linie to jest to
dorciabe 10:17, 30 mar 2014

leon60 napisał(a)
Piękna wiosna nieustannie jestem pod wrażeniem zmian w ogrodzie ! proste linie to jest to

Ola zmiany są i będą Nieustannie trybiki pracują Inspiracji nie brakuje Jestem szczęśliwa ,,że to co w ubiegłym roku wymęczyłam ciagłymi przeprowadzkami budzi się, znaczy żyje
Milka 15:04, 31 mar 2014

Ależ dynamizm w ogrodzie cisy bardzo ładne i one mimo wszystko, wcale tak wolno nie rosną, doczekamy ekranów i murków
dorciabe 15:23, 31 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Ależ dynamizm w ogrodzie cisy bardzo ładne i one mimo wszystko, wcale tak wolno nie rosną, doczekamy ekranów i murków

Irenko na początek bardzo będę czekała aż murek ogrodzenia zasłonią, a potem to już poleci Codziennie oglądam jak rosną