Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

malgorzata_s... 23:07, 01 kwi 2014

Dorotko ciski śliczne Pasują na tej rabacie Buziaki
dorciabe 09:42, 02 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dorotko ciski śliczne Pasują na tej rabacie Buziaki

Gosia bardzo chciałam dodać tam zielone plecy, bo było pusto. Cisy podeszły mi, jak urosną będzie fajnie Macham
Nikita 22:44, 02 kwi 2014

Dorotka wpadłam z rewizytą i od razu komplementuję decyzję o posadzeniu ekrany z cisów...będą super wyglądały jak podrosną. Ja w tym roku bym ich nie cięła, w przyszłym cięcie zagęszczające i będzie OK.
Pozdrawiam cieplutko
dorciabe 10:09, 03 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Dorotka wpadłam z rewizytą i od razu komplementuję decyzję o posadzeniu ekrany z cisów...będą super wyglądały jak podrosną. Ja w tym roku bym ich nie cięła, w przyszłym cięcie zagęszczające i będzie OK.
Pozdrawiam cieplutko

Hej Nikita!

Coraz więcej mam ogrodowiskowych roślin dobrze się z tym czuję Macham

Gocha 00:50, 14 kwi 2014

Wpadam do Ciebie bo przez przeoczenie nie zaznaczyłam wątku. Prześledzę wątek jak najszybciej. Pozdrawiam
Gocha 12:46, 14 kwi 2014

Witam jeszcze raz. Właśnie przeczytałam calutki Twój wątek i jestem pod wielkim wrażeniem. Super zmiany zrobiłaś w swoim ogrodzie. Ja usiłuję też robić zmiany ale chyba nie wychodzi mi tak dobrze jak Tobie. Chyba sadzę za gęsto. Ty to masz szczęście, że Cię sama szefowa pochwaliła. A właściwie to nie tyle szczęście ile praca, praca, praca i to z głową.Dorotko mam małe pytanko, czy kupujesz gdzieś korę hurtowo i jak tak to gdzie jeśli można wiedzieć.Pozdrawiam. A jeszcze jedno i co wybierasz się na targi?Widziałam, że Kasia Cię już o to pytała. Może jakoś spróbujemy się spotkać wszystkie z okolic naszych,
dorciabe 08:17, 15 kwi 2014

Gocha napisał(a)
Witam jeszcze raz. Właśnie przeczytałam calutki Twój wątek i jestem pod wielkim wrażeniem. Super zmiany zrobiłaś w swoim ogrodzie. Ja usiłuję też robić zmiany ale chyba nie wychodzi mi tak dobrze jak Tobie. Chyba sadzę za gęsto. Ty to masz szczęście, że Cię sama szefowa pochwaliła. A właściwie to nie tyle szczęście ile praca, praca, praca i to z głową.Dorotko mam małe pytanko, czy kupujesz gdzieś korę hurtowo i jak tak to gdzie jeśli można wiedzieć.Pozdrawiam. A jeszcze jedno i co wybierasz się na targi?Widziałam, że Kasia Cię już o to pytała. Może jakoś spróbujemy się spotkać wszystkie z okolic naszych,

Gosia też sadziłam za gęsto, ale się nawróciłam Kupowałam raczej małe rośliny, a chciałam żeby było je widać, więc zagęszczałam. Po zimie wiem że za mało zielonego mam, po łyso się zrobiło w pewnych miejscach. Czeka mnie jescze duuuuużo pracy

Gosia ja mam malutko miejsca , korę kupuje tylko detalicznie
A na targach raczej będę
Gocha 09:24, 15 kwi 2014

Dorotko a czy mogłabyś zerknąć u mnie. Te rabatki nowe- co w nich zmienić ? nie mam zupełnie pomysłu. Chciałabym mieć ten mały bukszpan ale chyba za bardzo nakombinowałam z nim. Mogłabym to wszystko jeszcze przesadzić.oprócz tych dużych bukszpanów. A może jednak nie będzie tam tak gęsto. Ten bulsik będę przycinała w niski płocik. Może te żurawki- mniej ich posadzę , część przesadzę w inne miejsce. Tylko nie jestem za bardzo przekonana to kształtu linii tych małych buksów. Proszę oświeć mnie.
dorciabe 10:56, 16 kwi 2014

Kilka zdjęć z dzisiaj. Daleko jeszcze Szafirki w pączkach, magnolia w pączkach,tulipki w pączkach, mołorząb w pączkach. Cisom ruszają pędzelkicarex kwitnie

dorciabe 11:12, 16 kwi 2014