Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

Kondzio 11:10, 29 maj 2014

Pieknie to wszystko do siebie pasuje i wyglada
dorciabe 11:33, 29 maj 2014

Kondzio napisał(a)
Pieknie to wszystko do siebie pasuje i wyglada

Kondzio dzięki to ogrodowiskowa szkoła
Betka 12:19, 29 maj 2014

dorciabe napisał(a)
Ogród w deszczu, ale wszystko bujneło

w deszczu twój ogród wygląda ślicznie i te żurawki pięknie
To są limki prawda ? czytałam gdzieś że nie mogą rosnąć w pełnym słońcu i żę są jedne z bardziej wymagających żurawek czy faktycznie sprawiają problem?
dorciabe 13:30, 29 maj 2014

Betka napisał(a)

w deszczu twój ogród wygląda ślicznie i te żurawki pięknie
To są limki prawda ? czytałam gdzieś że nie mogą rosnąć w pełnym słońcu i żę są jedne z bardziej wymagających żurawek czy faktycznie sprawiają problem?

Beatko to żurawki Lime Marmalade. U mnie są w słońcu, są zółciutkie i w cieniu bardziej zielonkawe. Moje w słońcu dają radę. Ostatnio troszkę listki przypaliło, ale to dlatego, że podlewałam w upał po liściach.
Betka 15:40, 29 maj 2014

Jestem pod ogromnym wrażeniem że tak świetnie zmieniliście to miejsce Po prostu wyszło fantastycznie muszę zapisać do ogrodowych inspiracji Ślicznie

Betka 15:42, 29 maj 2014

dorciabe napisał(a)

Beatko to żurawki Lime Marmalade. U mnie są w słońcu, są zółciutkie i w cieniu bardziej zielonkawe. Moje w słońcu dają radę. Ostatnio troszkę listki przypaliło, ale to dlatego, że podlewałam w upał po liściach.

No właśnie ja swoje przesadziłam na rabatę pod bzem i też listki mam brązowe a ja nie podlewałam w upały może to jakiś grzyb .Pogada sprzyja rozwojowi grzybów trzeba profilaktycznie opryskać
malgorzata_s... 15:59, 29 maj 2014

dorciabe napisał(a)
Ogród w deszczu, ale wszystko bujneło

Dorotko bajecznie Wiesz że niektórzy polewają ogród przed fotkami aby zieleńszy był?
dorciabe 16:01, 29 maj 2014

Betka napisał(a)

No właśnie ja swoje przesadziłam na rabatę pod bzem i też listki mam brązowe a ja nie podlewałam w upały może to jakiś grzyb .Pogada sprzyja rozwojowi grzybów trzeba profilaktycznie opryskać

Ja myśle, że mojej sama kuku zrobiłam Te, które rosną pod drzewem są ok . NIe mam pojęcia czy grzyby atakują żurawki
dorciabe 16:04, 29 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dorotko bajecznie Wiesz że niektórzy polewają ogród przed fotkami aby zieleńszy był?

Bo mokry jest piękny
Leje u nas od wczoraj, zdjęcia robiłam ze schodów, nie wyszłam dalej
zawitka 16:28, 29 maj 2014

Dorotko pieję jak kogucik z zachwytu ten kącik chyba zgapię jak pozawolisz jak nie w tym roku to w przyszłym jak Córcia zabierze rośliny do siebie bo rozsadzam jej Fantastiko te porównania Co to Ogrodowisko robi z ........działkami i nami???????