Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Ogrody na świecie » Anglia sierpień 2013

Anglia sierpień 2013

Debra 20:20, 19 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

To nie wybryk tylko Roberto znawca host
Roberto czekamy na cd

No to ja, jak zwykle mam inne poczucie humoru
No trudno, zbyt dawno się urodziłam
20:39, 19 sie 2013
mnie też dzisiaj jakaś siła przyciagnęła ...przepadalam w ogródkach angielskich ))
AgaNet 20:50, 19 sie 2013

Widać ze wyjazd bardzo udany ! Fotki cudne !!! Ogrody oczywiście bajeczne ! Miło mi pozwiedzać je wirtualnie razem z wami
Madzenka 21:15, 19 sie 2013

asc napisał(a)
Wiecie co? Jestem normalna.. bo mi też aż ciśnienie podskoczyło jak oglądam fotki z wczoraj i dziś... autentycznie...

Dobrze, ze mam tylko taki ogród, bo inaczej bym sie zarobiła na śmierć... bo chciałoby się wszytko mieć....

Patrzę, że niektóre roślinki u nas szans nie mają.. i dobrze.. lista chciejstw się skróciła..

Trytomy u mnie kwitną w czerwcu..... a tu jeszcze kwitną.. zresztą dużo kwiatów w Anglii kwitnie już ,a u nas nie, i kwitną dalej te co u nas przekwitły..... wygląda, że sezon kwitnienia mają też dłuższy...

Ale oko można pocieszyć...

Moje agapanty jutro idą na kompost... szkoda to trzymać.... chyba, ze im zaniose monitor i pokazę jak maja wyglądać, może sie zawstydzą

Aniu u mnie żółte trytomy już przekwitły a pomanrańczowe i limonkowe dopiero kwitną od niedawna.
recento 21:25, 19 sie 2013

Brawo Marzeno ciesze sie ,ze rozumiałaś...
Gardenarium 21:29, 19 sie 2013

Po prostu teraz z Witkiem boki zrywamy ze śmiechu

Tomek (Recento) pisz dalej a wybaczę Ci zgubienie adaptera i anuluję ten obowiązek hahahaha.
Debra - Recento był z nami siedział mi na plecach tzn, za mną w autokarze
Czekam na dalszą relację Tomeczku kontytuuj

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 21:29, 19 sie 2013

recento napisał(a)
Brawo Marzeno ciesze sie ,ze rozumiałaś...

Tylko mam wątpliwości czy Robert czy Tomek ??? Bo że specjalista od host, kur i ksiązek to wiem
Gardenarium 21:31, 19 sie 2013

Jak wgram zdjęcia to się odwdzięczę podobnymi zdjęciami.
Czyta się jak dobrą powieść a nawet lepiej Hania jak poczyta to padnie ze śmiechu

Nadmienię, że towarzystwo wycieczkowe, które szukało nasion na kompoście (tam się wyrzuca ścięte byliny i nikomu nie zaszkodzi jak ktoś weźmie nasiona z kompostownika) wciagnęło mnie w tę grę, a ja uwielbiam fotografować zakamarki i kompostowniki

Instagram Ogrodowiska
21:32, 19 sie 2013
mnie tabliczka sie podoba....

tyle że jakbym sobie ją powiesiła to moja rodzina(.......niczym Debra( ...zbyt dawno urodzona...(

niekoniecznie taki figielek by był na czasie (

mozliwe ze ten naród ma wiecej luzu w sobie .......wydaje mi sie ze wiecej się usmiechają
Gardenarium 21:33, 19 sie 2013

Naród ma więcej luzu zdecydowanie, a jak pokażę rzeźbę faceta skaczącego do wody to padniecie z wrażenia

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies