Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

wietrzyk 23:06, 05 lis 2013

Zimową deprechę odganiać będziemy wspólnymi siłami
Muszę przyznać, że ogrody na fotkach wyglądają zupełnie inaczej niż na filmach oraz żywo.
Byłam dziś w odwiedzinach u Marty -Zielonej, ogród dużo większy, patrząc żywym okiem. A Twój Gosiu, też zupełnie inny w TV i na fotkach, Danki bukszpanowy, tak samo.
A, muszę Ci jeszcze powiedzieć, że Pudełko ma też szkółkę w lubuskiem, może tam dojadę na stronie ich znalazłam takie info
malgorzata_s... 10:46, 06 lis 2013

as226 napisał(a)
Gosiu nie nadążam czytać u Ciebie, tyle się dzieje/piszę trzymaj się Kochana. Dobrej nocki

Dzięki. Buziak
malgorzata_s... 10:51, 06 lis 2013

Wietrzyku masz rację że inaczej wyglądająogrody w tv a inaczej na żywo. Słyszałam o szkółce pudełków w lubuskiem ale nie byłam i nie wiem czy ogród pokazowy mają. W Pisarzowicach mieszkają i w święto azalii udostępniają do zwiedzania swój ogród gdzie różaneczniki i azalie rosną już kilkadziesiąt lat. Warto to zobaczyć. Buziaki
eda 11:34, 06 lis 2013

Ładniutko i tak dopieszczone zwłaszcza układanie kamyczków i roślinki okazałe Pomocnice prześliczne uściskuje ogrodowo
BASIA8 11:52, 06 lis 2013

Buziaki przesyłam i słonecznie pozdrawiam, bo dziś u Nas ładna pogoda
malgorzata_s... 11:55, 06 lis 2013

eda napisał(a)
Ładniutko i tak dopieszczone zwłaszcza układanie kamyczków i roślinki okazałe Pomocnice prześliczne uściskuje ogrodowo

Dzięki
malgorzata_s... 11:57, 06 lis 2013

BASIA8 napisał(a)
Buziaki przesyłam i słonecznie pozdrawiam, bo dziś u Nas ładna pogoda

Basiu u nas leje i jest strasznie zimno. Rano eMuś skrobał szyby bo deszcz zamarzał. Buziaczki
BASIA8 12:13, 06 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Basiu u nas leje i jest strasznie zimno. Rano eMuś skrobał szyby bo deszcz zamarzał. Buziaczki

O Ja no to jest nieźle jak deszcz zamarzł rankiem, niestety znów zacznie się robić niebezpiecznie na ulicy. Mój Mąż jak wczoraj póżnym wieczorem wracał do domku to stwierdził że coś się w samochodzie termometrowi poprzestawiało bo pokazywał 2 stopnie, ale wychodzi na to że z Nim jest ok, przy lasach, łakach temperatura lubi być niższa. Do wiosny, jeszcze daleko - niestety.
Pozdrawiam.
Milka 12:48, 06 lis 2013

Ja jak wracam z Wrocławia do domu, to też zawsze o 1 albo 2 stopnie chłodniej, bo pola i otwarta przestrzeń, choć to właściwie na granicy Wrocławia i trudno wyczuć, gdzie się co kończy, a gdzie zaczyna

Do wiosny blisko, tylko 3 miesiące
malgorzata_s... 14:15, 06 lis 2013

BASIA8 napisał(a)

O Ja no to jest nieźle jak deszcz zamarzł rankiem, niestety znów zacznie się robić niebezpiecznie na ulicy. Mój Mąż jak wczoraj póżnym wieczorem wracał do domku to stwierdził że coś się w samochodzie termometrowi poprzestawiało bo pokazywał 2 stopnie, ale wychodzi na to że z Nim jest ok, przy lasach, łakach temperatura lubi być niższa. Do wiosny, jeszcze daleko - niestety.
Pozdrawiam.

Wieczorkiem pokażę śnieg w górach. Termometru mąż niech nie naprawia