Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 22:01, 14 maj 2014

Katkak napisał(a)

Gdzie tam

Żurawkowa fala już prawie jest u ciebie
malgorzata_s... 22:03, 14 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Widoki okienne sliczne szczególnie po deszczu kolory czyściutkie. A gdzie chwasty? U mnie ich mnóstwo.

Chwasty wszędzie ale wstydliwe i fotek nie chcą
iwonaal 22:21, 14 maj 2014

Jak to ładnie z tych wysokości się prezentuje.
malgorzata_s... 22:26, 14 maj 2014

iwonaal napisał(a)
Jak to ładnie z tych wysokości się prezentuje.

Dzięki
wietrzyk 23:36, 14 maj 2014

anna_g napisał(a)
Gosia - ja Ci powiem, że Ty też jesteś miszczyni upychania - albo wice bo jednak tą pierwszą pozostaje Gierczusia Jak Ty to wszystko mieścisz w tym swoim nie takim znowu wielkim ogrodzie... Rh i azali masz też bez liku... pełno i tulipki, i żurawki i mnóstwo buksików i drzewka i róże i pnącza... no ja jestem pod wrażeniem coraz większym - byłam zimą więc to nie rzucało się aż tak w oczy.. A rh cudnie rozpoczynają swój spektakl Czyżby "dziadek" zmienił miejsce siedzenia??? Buziolki

Zgadzam się z Anią Podziwiałam ogród Gosi na żywo jeszcze przed wybuchem kwitnienia i moim zdaniem był szczelnie wypełniony. A teraz...? Feeria barw i pewnie zapachów
Małgosiu, będę czekać niecierpliwie na fotki z Pisarzowic. Choć tyle, skoro nie mogę tam być

A wiesz, że ten klonik palmowy co go kupiłam w Goczałkowicach to jakiś taki marny mi się zrobił. Mszycę miał, ale szybko się zorientowalam i opryskałam. Sama nie wiem co mu dolega. Boję się czy jakiej choroby nie ma i dlatego wstrzymuję się z posadzeniem. Przytnę go chyba i zobaczę co dalej.
asiach 23:41, 14 maj 2014

Ogród piękny tylko tego deszczu chyba juz za duzo?
Pozdrawiam i trzymaj się
Madziarzeszow 06:35, 15 maj 2014

Widoki z okienka śliczne , a kociakowi się nie dziwie czemu nie chce opuścić domu , też bym przy kominku siedziała
WilczaGora 08:44, 15 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Chwasty wszędzie ale wstydliwe i fotek nie chcą

o to, to....
to tak jak u mnie
malgorzata_s... 10:19, 15 maj 2014

wietrzyk napisał(a)

Zgadzam się z Anią Podziwiałam ogród Gosi na żywo jeszcze przed wybuchem kwitnienia i moim zdaniem był szczelnie wypełniony. A teraz...? Feeria barw i pewnie zapachów
Małgosiu, będę czekać niecierpliwie na fotki z Pisarzowic. Choć tyle, skoro nie mogę tam być

A wiesz, że ten klonik palmowy co go kupiłam w Goczałkowicach to jakiś taki marny mi się zrobił. Mszycę miał, ale szybko się zorientowalam i opryskałam. Sama nie wiem co mu dolega. Boję się czy jakiej choroby nie ma i dlatego wstrzymuję się z posadzeniem. Przytnę go chyba i zobaczę co dalej.

Asiu ja podejrzewam że on był ze szklarni wyjęty i nie zahartowany Później było zimno i zmarniał. Ja bym nie cięła teraz tylko wsadziła bo może w glebie się weźmie. Fotki oczywiście będą
malgorzata_s... 10:23, 15 maj 2014

asiach napisał(a)
Ogród piękny tylko tego deszczu chyba juz za duzo?
Pozdrawiam i trzymaj się

Asiu ziemia już jak gąbka nasączona Ale u mnie powódź nie grozi .