Trafiłam tu do Ciebie Kasiu przypadkiem ale bardzo, bardzo się z tego cieszę. Wspaniały ogród obejrzałam , cudowne dodatki a na koniec grupę wesołych ogrodniczek i tę najmłodszą, malutką ogrodniczkę. Wszystko mi się bardzo spodobało. Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
Bajkę przeczytałam , zdjęcia obejrzałam , nie ma to jak ogrodowiskowe spotkania.
Drzwiczki świetne! Moim zdaniem powinny mieć takie tło, żeby sprawiały wrażenie, że rzeczywiscie można przez nie gdzieś dalej wejść czyli sztachetki płotu z tyłu odpadaja, lepszy murek ☺ Zdjęciowa opowieść wspaniała, autorce gratuluję polotu ☺ No i zdjęcia sliczne w przytulnym ogrodzie ...
Rany jakie bombowe zdjęcie!
Drzwiczki bajer - jak słabo widac na murku to pomyśl jeszcze o zarysie domku, nie wiem czy z płyty, albo malowany na murku... będzie widoczny. Ale i tak jest bomba! Mamy cos wspólnego zarówno w charakterach jak i odbieraniu świata - stąd razem tworzymy podobne światy i iluzję w ogrodzie... Nie bez powodu nosimy te same imiona i nazwiska
Kasiu rewelacyjne drzwiczkiBuziolki
Kasiu, ale jesteś zdolna i bardo twórcza Piękne są te drzwiczki i lustro
Ha, ha Ale jak doszłam do końca to już nowe oblicze mają drzwiczki a tu jeszcze okienka szybko Ci to idzie, masz już kilkuletnią wprawę w realizacje
Rewelacyjne to lustro i to jest Katka jaką znam Już się bałam, że tak Cię bieganie wciągnęło......
Świetne to lustro, napisz gdzie dostałaś!