Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 20:30, 27 maj 2014

Kasiu buziole zostawiam Moje białe aksamitki wyszły 4 marne sztuki Nasiona chyba do niczego były.
Jag_58 20:46, 27 maj 2014

Katkak napisał(a)

Kasiu piękna róża herbaciana ten kolor to mój ulubiony u Ciebie juz kwitnie ostróżka ???? jednak u Ciebie większe przyspieszenie niż u mnie
Katkak 21:41, 27 maj 2014

elzbieta_g napisał(a)
fajny arsenał czekać tylko na kwitnienie
piękna różyczka....rabatowa?

To pnąca różyczka
Katkak 21:44, 27 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu buziole zostawiam Moje białe aksamitki wyszły 4 marne sztuki Nasiona chyba do niczego były.

Szkoda Ja kupiłam nasiona tak z głupia, przy okazji zakupów spożywczych w markecie. Kupiłam nasiona aksamitki żółtej wysokiej i tej pstrokatej rozpierzchłej. Wszystkie ślicznie rosną Buziolki Gosiu
Katkak 21:45, 27 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu piękna róża herbaciana ten kolor to mój ulubiony u Ciebie juz kwitnie ostróżka ???? jednak u Ciebie większe przyspieszenie niż u mnie

Tak Jagódko ostróżka już sobie kwitnie, a pozostałe lada moment. Ja też lubię ten kolor róży. No i ładnie się komponuje na tle brązowego blaszaka, o ile na takim tle coś może się ładnie komponować
Katkak 21:47, 27 maj 2014

Mirella napisał(a)

Śliczny klimat na fotkach, bardzo ładna Róża

Dzięki, to jak dotąd moja jedyna różyczka, trochę doświadczalna Uczę się ją dopiero obsługiwać, że tak powiem. Już nawet mszyce zaczęły się powolutku za nią zabierać, ale na szczęście zauważyłam to od razu i chyba udało mi się je skutecznie wytępić
Nallar 22:42, 27 maj 2014

Kasiu podpory pod piwonie są świetne i mniej pracochłonne niż moje, pomysł na pewno wykorzystam przy kolejnych krzewach. Jak Ty sobie radzisz ze ślimakami, pisałaś że trujesz, czym? nie boisz się o swojego czworonoga (ma śliczny pychol)

Mnie już kolejny rok zawiodła nasturcja, nie wzeszła wcale, chyba coś nie tak z nasionami, a tak chciałam ją mieć. Napisz proszę jakiego producenta kupiłaś nasionka.
Katkak 23:39, 27 maj 2014

Nallar napisał(a)
Kasiu podpory pod piwonie są świetne i mniej pracochłonne niż moje, pomysł na pewno wykorzystam przy kolejnych krzewach. Jak Ty sobie radzisz ze ślimakami, pisałaś że trujesz, czym? nie boisz się o swojego czworonoga (ma śliczny pychol)

Mnie już kolejny rok zawiodła nasturcja, nie wzeszła wcale, chyba coś nie tak z nasionami, a tak chciałam ją mieć. Napisz proszę jakiego producenta kupiłaś nasionka.

Ewuś nasze podpory są praktyczne, a Twoje praktyczne i piękne A wiadomo, że jak coś jest piękne to wymaga więcej pracy. Ślimaki truję preparatem o nazwie FER - ROL. Jego cena zależy od pojemności, bo są różne. Producent na opakowaniu zapewnia, że jest bezpieczny dla czworonogów. Nasza Nuka spokojnie sobie biega i nie boję się o nią. Ewuniu w nasturcji jestem zakochana od dawna i od siedmiu czy ośmiu lat co roku mam ją u siebie. Nigdy nie miałam z nią najmniejszego problemu, zawsze ładnie mi się udaje i z tego powodu nie przykładałam nigdy wagi do producenta nasion, więc niestety nie pomogę Ci, bo opakowanie wyrzuciłam. Zawsze kupuję nasturcję wysoką, jeśli to w czymś pomoże. Pozdrawiam
Katkak 11:08, 28 maj 2014

Lawenda już prawie w pełnej krasie, a ten zapach.... mmmm
Katkak 11:43, 28 maj 2014

Wyginam śmiało ciało