Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 06:50, 20 sie 2019

ryska napisał(a)

Aaaa to tak jak ja Dziś usunęłam agastache z zielonymi listkami. Rozsiewa się bardzo, za ekspansywna jest na mój ogródeczek. Dumam co w zamian.

A może przetaczniki? Tylko z kolei tych to ja się poznałam, bo strasznie mączniaka mi łapały, ale może u Ciebie będzie ok.
Katkak 06:53, 20 sie 2019

basia3012 napisał(a)
Kasiu, ale miałaś wizytę. Gratulacje. Takie odwiedziny, chyba niespodziewane to prawdziwa niespodzianka.
Przed chwilą obejrzałam sobie Twoje piękne, tajemnicze kąciki w ogrodzie. Cudnie masz.
Ale wyczytałam też, że miałaś nagranie do Mai w ogrodzie. Czy już był ten odcinek czy będzie? Jeśli był to może masz namiar na niego?
Pozdrawiam.

Dziękuję Basieńko pięknie. Wizyta Danusi to dla mnie wielka radość. Do emisji odcinka jeszcze duuuużo wody upłynie. Na ten moment sama nie wiem czy to będzie 2020rok, czy nie.
Katkak 06:54, 20 sie 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
No proszę marzenia się spełniają po kolei

Prawda? Trzeba uważać o czym się marzy.
Katkak 06:54, 20 sie 2019

Gosialuk napisał(a)
Zaglądam i podglądam. Cieszę się razem z Tobą.

mira 08:19, 20 sie 2019

O kurcze dobre to uważać na marzenia nie pomyślałam no ale marzę dalej o ogrodzie z ogrodnik iem hehe. Ale super spotkanie a ja nawet aparatu nie wzięłam eh
Iwonka 08:53, 20 sie 2019

Ale się u Ciebie dzieje Kasiu Gwiazdy gościsz Miło, że i my muszkieterki pod ta pergolą stałyśmy Ładną miałyście wczoraj pogodę, super było pokazać ogródek i porozmawiać w cieniu drzew. Fajna fotka Szefowej z Igusią, to ona wam takie ładne zdjęcie zrobiła?
Dominika11 08:56, 20 sie 2019

takie odwiedziny to faktycznie - wow
Katkak 10:10, 20 sie 2019

mira napisał(a)
O kurcze dobre to uważać na marzenia nie pomyślałam no ale marzę dalej o ogrodzie z ogrodnik iem hehe. Ale super spotkanie a ja nawet aparatu nie wzięłam eh

Mirciu nieśmiało marzę, że i Ty mnie odwiedzisz. Udały się nam Danysiowe odwiedziny, super.
Katkak 10:14, 20 sie 2019

Iwonka napisał(a)
Ale się u Ciebie dzieje Kasiu Gwiazdy gościsz Miło, że i my muszkieterki pod ta pergolą stałyśmy Ładną miałyście wczoraj pogodę, super było pokazać ogródek i porozmawiać w cieniu drzew. Fajna fotka Szefowej z Igusią, to ona wam takie ładne zdjęcie zrobiła?

Iwonko zawsze chciałam osobiście poznać Danusię i bardzo się cieszę, że mi się udało. Dwa lata temu Danusia gościła u Kasi, ale wtedy nie mogłam być bo wyjeżdżaliśmy na wakacje. Was zawsze miło gościć szalone ogrodniczki . Krzyś nam zdjęcie robił. Wolałabym żeby Igusia nie dzierżyła sama w dłoni
aparatu. Będzie taniej.
Katkak 10:15, 20 sie 2019

Dominika11 napisał(a)
takie odwiedziny to faktycznie - wow

To prawda.