Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

mira 21:13, 13 sty 2015

Katkak napisał(a)
wiatr rozrzuca kulki

piękne to pierwsze zdjęcie, żurawki w super kondycji - jak robisz te kulki i z czego ?
Katkak 21:41, 13 sty 2015

Dzięki. Kulki kupowałam. Nie umiem takich niestety robić. Pozdrawiam.
mira 22:36, 13 sty 2015

a byłam pewna, że zrobiłaś tak czy owak super są.
Katkak 16:37, 14 sty 2015

mira napisał(a)
a byłam pewna, że zrobiłaś tak czy owak super są.

Katkak 16:56, 14 sty 2015

Biegusiem po ogrodzie
Katkak 17:11, 14 sty 2015

Nallar 21:15, 14 sty 2015

Trawki wyglądają ślicznie, moje Ice Dance mają zmrożone końcówki, przyda im się "fryzjer"
Wymyśliłaś już coś na tą rabatkę? czy nadal się głowisz?
Katkak 21:50, 14 sty 2015

Nallar napisał(a)
Trawki wyglądają ślicznie, moje Ice Dance mają zmrożone końcówki, przyda im się "fryzjer"
Wymyśliłaś już coś na tą rabatkę? czy nadal się głowisz?

Ewunia chciałam tam coś zimozielonego, bo sama widzisz jak to teraz wygląda. Tam pod murkiem w rogu chciałam rh, ale Bogdzia poradziła mi azalię Kermesina. Łukasz natomiast zaproponował dodać ze 3 choiny kanadyjskie Jeddeloh, a z trawek najwyżej Ice Dance. Mnie chodzi jeszcze po głowie kiścień, bo widziałam u Kasi i wpadł mi w oko. Ale zaczekam do wiosny, jak powychodzą wszystkie funkie, paprocie i brunnery, które tam są i wtedy ostatecznie zadecyduję co, gdzie i jak. Mam tam konwalnika i turzycę od Ciebie i taka obwódka na przemian wydaje mi się, że wyglądała by fajnie. Jak masz Ewciu jakieś propozycje to chętnie przyjmę . Buźka.
Nallar 22:13, 14 sty 2015

Katkak napisał(a)

Ewunia chciałam tam coś zimozielonego, bo sama widzisz jak to teraz wygląda. Tam pod murkiem w rogu chciałam rh, ale Bogdzia poradziła mi azalię Kermesina. Łukasz natomiast zaproponował dodać ze 3 choiny kanadyjskie Jeddeloh, a z trawek najwyżej turzycę Ice Dance. Mnie chodzi jeszcze po głowie kiścień, bo widziałam u Kasi i wpadł mi w oko. Ale zaczekam do wiosny, jak powychodzą wszystkie funkie, paprocie i brunnery, które tam są i wtedy ostatecznie zadecyduję co, gdzie i jak. Mam tam konwalnika i turzycę od Ciebie i taka obwódka na przemian wydaje mi się, że wyglądała by fajnie. Jak masz Ewciu jakieś propozycje to chętnie przyjmę . Buźka.

Ja w planowaniu noga jestem przez duże N. Sama chodzę po ogródku i zastanawiam się co z czym i jak i za pierona mi nic nie wychodzi.
Bliżej wiosny też muszę poprosić dziewczyny (panów też) może coś doradzą. Rodki są bardziej kapryśne więc też obstawiałabym azalię, jeśli chcesz kolor na rabacie. Propozycja Łukasza ma ten plus że w zimie rabata nie będzie pusta.
Wydaje mi się lepiej poczekać aż powychodzi już to co tam rośnie.
Turzycy to ja Ci nie wysyłałam, wysyłałam Ci kostrzewę Kasieńko.
Buziaki dla maluchów i pamietaj żeby oszczędzać Filipa
Katkak 22:32, 14 sty 2015

Nallar napisał(a)

Ja w planowaniu noga jestem przez duże N. Sama chodzę po ogródku i zastanawiam się co z czym i jak i za pierona mi nic nie wychodzi.
Bliżej wiosny też muszę poprosić dziewczyny (panów też) może coś doradzą. Rodki są bardziej kapryśne więc też obstawiałabym azalię, jeśli chcesz kolor na rabacie. Propozycja Łukasza ma ten plus że w zimie rabata nie będzie pusta.
Wydaje mi się lepiej poczekać aż powychodzi już to co tam rośnie.
Turzycy to ja Ci nie wysyłałam, wysyłałam Ci kostrzewę Kasieńko.
Buziaki dla maluchów i pamietaj żeby oszczędzać Filipa

Ewcia kostrzwę też mi wysłałaś i konwalnika i jeszcze turzycę też. Zrobię jutro fotki to sobie przypomnisz.