Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Richie 18:40, 08 sty 2013

Od kilku dni odwiedza mnie okazały bażant, który przylatuje na śniadanie

Gardenarium 18:55, 08 sty 2013

Richie napisał(a)

Ryśku, gdzie Ty, w Stanach?

Nie w Stanach, trochę mnie nie było ale już jestem.
Ale się porobiło, zwłaszcza na nowym wątku Zdjęcia Roku. Ja też coś poszukam i się zrewanżuję.

Aż się boję, że zemsta będzie sroga. Ale powiedz że fajne były

Bażant wspaniały

Instagram Ogrodowiska
Richie 22:18, 08 sty 2013

Gardenarium napisał(a)

Ryśku, gdzie Ty, w Stanach?

Nie w Stanach, trochę mnie nie było ale już jestem.
Ale się porobiło, zwłaszcza na nowym wątku Zdjęcia Roku. Ja też coś poszukam i się zrewanżuję.

Aż się boję, że zemsta będzie sroga. Ale powiedz że fajne były

Bażant wspaniały

Było bardzo zabawnie i odżyły wspomnienia. To dobry pomysł i powinien być kontynuowany na zakończenie każdego roku. Zemsty nie może być gdy przebywa się w tak zacnym towarzystwie.
Milka 16:44, 09 sty 2013

Rysiu...słyszę że z wojaży wróciłeś i od razu pierwszy gość wpada...piękny bażant
pozdrawiam
darek_sztuczny 17:48, 13 sty 2013

Witam serdecznie Rysiu. Jestem nową osobą na tym forum i właśnie kończę kilku godzinną "podróż"
po twoim wątku.Jestem po prostu zauroczony twoim ogrodem i pod dużym wrażeniem twojej wiedzy.Ja osobiście dopiero na wiosnę zaczynam swoją przygodę w "tworzeniu ogrodu". Właściwie jest to działka "robotnicza" o wielkości zaledwie 300 m2 i mam nadzieję, że uda mi się choć w niewielkim stopniu osiągnąć to co zobaczyłem u ciebie. Dzięki takim ludziom jak Ty czy Danusia zmieniłem diametralnie swój sposób patrzenia na to co można osiągnąć w tworzeniu własnego "raju na Ziemi".Jestem niezmiernie szczęśliwy że trafiłem na ogrodowisko, gdzie mogę uczyć się od takich ludzi jak Wy, gdzie jest tyle optymistycznej energii, a ludzie odnoszą się do siebie z taką życzliwością i kulturą jakich niestety brak w codziennym życiu. Pozdrawiam Darek
Richie 17:31, 14 sty 2013

darek_sztuczny napisał(a)
Witam serdecznie Rysiu. Jestem nową osobą na tym forum i właśnie kończę kilku godzinną "podróż"
po twoim wątku.Jestem po prostu zauroczony twoim ogrodem i pod dużym wrażeniem twojej wiedzy.Ja osobiście dopiero na wiosnę zaczynam swoją przygodę w "tworzeniu ogrodu". Właściwie jest to działka "robotnicza" o wielkości zaledwie 300 m2 i mam nadzieję, że uda mi się choć w niewielkim stopniu osiągnąć to co zobaczyłem u ciebie. Dzięki takim ludziom jak Ty czy Danusia zmieniłem diametralnie swój sposób patrzenia na to co można osiągnąć w tworzeniu własnego "raju na Ziemi".Jestem niezmiernie szczęśliwy że trafiłem na ogrodowisko, gdzie mogę uczyć się od takich ludzi jak Wy, gdzie jest tyle optymistycznej energii, a ludzie odnoszą się do siebie z taką życzliwością i kulturą jakich niestety brak w codziennym życiu. Pozdrawiam Darek

Bardzo dziękuję Darku za uznanie i że się podoba mój ogród, zapraszam też do wizytówki bo jest krótsza.
Będziemy Ci kibicować przy tworzeniu własnego ogrodu i doradzać w razie potrzeby bo dobrze trafiłeś

Richie 21:27, 14 sty 2013

Nie pokazywałem jeszcze oświetlenia świątecznego, które jeszcze przez 2 tygodnie będzie zdobić ogród.

Richie 15:05, 16 sty 2013

Mnie też dzisiaj zasypało i nadal pada...

Milka 15:46, 16 sty 2013

Rysiu, nieźle cię zasypało, ale rośliny opatulone
justi 21:15, 16 sty 2013

Jak ja lubię zimowe i świąteczne fotki, pięknie Richie. Jak Ci tak roślinki zasypie to pewnie w ogóle nie okrywasz?