Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

kaska1ge 19:23, 05 lut 2014

Dopiero zaczęłam przeglądać twój wątek, a już ogród zrobił na mnie ogromne wrażenie. Lektury sporo przede mną
Ivvvona 22:14, 05 lut 2014

Witam serdecznie! Dopiero od kilku dni udzielam się na forum, ale od dawna podpatrywałam anonimowo. Przeczytałam Twój wątek w całości i czytam cały czas na bieżąco. Ogród jest zachwycający, zadbany, pięknie przemyślane kompozycje. Gratuluję i pozdrawiam.
eugenia_stef... 09:02, 06 lut 2014

Richie napisał(a)

Bardzo dziękuję Geniu, że poświęciłaś tyle czasu i za gratulacje.
Genię poznałem w Ustce, ma piękny ogród w okolicach Torunia a znakiem rozpoznawczym ogrodu są liliowce. Myślę, że pokaże ogród u nas

Ryszardzie nie śmiałabym, od kiedy zobaczyłam Twój ogród mój wydał się nie ciekawy , oczywiście liliowce, irysy , storczyki ogrodowe mam wspaniałe no i sama własnoręcznie sobie go stworzyłam jak umiałam .

Ryszard wkleiłam kilka zdjęć liliowców i irysów w wątkach o liliowcach i irysach ,
Richie 22:41, 06 lut 2014

Pogoda sprzyja /prawie wiosennie/ więc przyciąłem wszystkie klony palmowe i japońskie a żaden nie płakał więc to dobry czas.

Richie 22:49, 06 lut 2014

kaska1ge napisał(a)
Dopiero zaczęłam przeglądać twój wątek, a już ogród zrobił na mnie ogromne wrażenie. Lektury sporo przede mną

Bardzo dziękuję, że się podoba. Wejdz na wizytówki to będzie szybciej
Cieszę się, że kolejna tarnowianka jest na forum, rośniemy w siłę
Richie 22:57, 06 lut 2014

Ivvvona napisał(a)
Witam serdecznie! Dopiero od kilku dni udzielam się na forum, ale od dawna podpatrywałam anonimowo. Przeczytałam Twój wątek w całości i czytam cały czas na bieżąco. Ogród jest zachwycający, zadbany, pięknie przemyślane kompozycje. Gratuluję i pozdrawiam.[/quot

Iwonko bardzo dziękuję i dobrze że jesteś z nami na forum.
an_tre 11:22, 07 lut 2014

Pogoda ci sprzyja to masz chęć do wczesnych robót ogrodowych u mnie leży jeszcze śnieg i to bardzo brudny
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eugenia_stef... 11:37, 07 lut 2014

U mnie też na razie jeszcze leży troszkę zmarzniętego śniegu no i ziemia zmarznięta .
Mąż mówił że pod koniec lutego zapowiadają duże mrozy więc troszkę się boję o moje roślinki ,oby wcześniej spadł śnieg .
Ivvvona 21:43, 07 lut 2014

Dziękuję za wizytę w moim ogrodzie i miłe słowa, choć mój ogród jeszcze nie całkiem wyglada tak jak bym chciała. Podobno ogród i tak nigdy nie bedzie skończony co mnie niezmiernie cieszy, bo co ja bym wtedy robiła?
Richie 21:16, 12 lut 2014

U mnie pogoda prawie wiosenna więc rośliny budzą się do życia

magnolia

wrzośce

starzec dobrze przezimował