Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Richie 20:19, 14 lis 2016

Richie 21:08, 14 lis 2016

Magda bardzo dziękuję, oby do wiosny ...
Richie 21:27, 14 lis 2016

Mira, to chyba jednak ostatki bo zima chryzantem nie zimuję. Ubolewam że nie doszło do spotkania ale zaproszenie jest cały czas otwarte

Milosława, bardzo dziękuje że się podoba. Klonów nie przykrywam na zimę, to jest jednak dereń pagodowy Variegata
mira 22:53, 14 lis 2016

Richie napisał(a)

U mnie te tawuły już dawno straciły listki więc aż dziwi mnie że tam się zachowały.

Rysiek obejrzałam relację z wręczenia nagród miejskich i te nagrodzone. Jestem w szoku. Pomijam urodę nagrodzonych ale ten fotograf jest żałosny, może się tam zgłosimy - aż mi żal tych ogrodów bo przecież można ładniej pokazać.Jestem zdegustowana.
Jak dobrze że ładne zdjęcia robisz Chociaż masz to ułatwione bo ładnemu zawsze ładniej.

pozdrawiam
Richie 23:17, 14 lis 2016

Nie widziałem tej relacji bo byłem kilka dni w Wysowej by przygotować i zabezpieczyć dom i ogród do zimy. Propozycja jest godna rozważenia a za komplement dziękuję
Pozdrawiam.
00:13, 15 lis 2016
Richie napisał(a)
Mira, to chyba jednak ostatki bo zima chryzantem nie zimuję. Ubolewam że nie doszło do spotkania ale zaproszenie jest cały czas otwarte

Milosława, bardzo dziękuje że się podoba. Klonów nie przykrywam na zimę, to jest jednak dereń pagodowy Variegata

Ja jako Tarnowianka z urodzenia chetnie sie razem z Mira wpraszam tak troche na beszczelniaka,ale chce te cuda na zywo kiedys zobaczyc zlota jesienia najchetniej

derenia pagodowego variegata posadze sobie w przyszlym sezonie,zainspirowalam sie
00:18, 15 lis 2016
Wysowa tez super jejku kiedy Ty to Richie ogarniasz wszystko
emerytura emerytura w sensie ze czasu wiecej ale i tak podziwiam+ dwa ogrody i to w dodatku w odmiennych lokalizacjach ogarnac jak to mlodziez mowi tak idealnie
Richie 14:57, 15 lis 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

Ja jako Tarnowianka z urodzenia chetnie sie razem z Mira wpraszam tak troche na beszczelniaka,ale chce te cuda na zywo kiedys zobaczyc zlota jesienia najchetniej

derenia pagodowego variegata posadze sobie w przyszlym sezonie,zainspirowalam sie

Będzie mnie miło gościć obie Panie.
Zaproszenie jest aktualne
19:19, 15 lis 2016
Richie napisał(a)

Będzie mnie miło gościć obie Panie.
Zaproszenie jest aktualne

super to bedziemy sie w przyszlym sezonie umawiac w dogodnym dla wszystkich terminie
Richie 18:24, 12 gru 2016

Dzisiaj trochę po pudrowało ogród ale przydałby się większy śnieg przed zbliżającymi się mrozami.