Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Alicja169 19:37, 17 cze 2017

Zajrzałam dziś do Twojego wątku i nie mogłam odmówić sobie przyjemności powrotu do obejrzenia całej wizytówki ogrodu
Zachwyt wzbudza wszystko Przy najbliższych planach wyjazdowych muszę uwzględnić na drodze miasto Tarnów, aby zajrzeć bodajże przez dziurkę w ogrodzeniu do tego fascynującego ogrodu
A swoją drogą nie sposób nie zapytać ile osób pracuje aby taki ogród pielęgnować?
Richie 21:09, 17 cze 2017

Krys napisał(a)
Rysiu Twoj ogrod jest niesamowity i taki dopieszczony,obiele ma juz i ja w tym roku zakupilam szt.2

Krysiu dziękuję za "taki dopieszczony" lubię mieć porządek nie tylko w ogrodzie.
Z obieli będziesz zadowolona
Richie 21:35, 17 cze 2017

Alicja169 napisał(a)
Zajrzałam dziś do Twojego wątku i nie mogłam odmówić sobie przyjemności powrotu do obejrzenia całej wizytówki ogrodu
Zachwyt wzbudza wszystko Przy najbliższych planach wyjazdowych muszę uwzględnić na drodze miasto Tarnów, aby zajrzeć bodajże przez dziurkę w ogrodzeniu do tego fascynującego ogrodu
A swoją drogą nie sposób nie zapytać ile osób pracuje aby taki ogród pielęgnować?

Dzięki że zadałaś sobie tyle trudu by obejrzeć wizytówkę. Proszę uwzględnić w planach wyjazdowych moje miasto i mój ogród, zapraszam
W ogrodzie pracuje tylko jedna osoba, której się jeszcze chce Teraz to bieżąca pielęgnacja i częste grilowanie
agata19762 21:44, 17 cze 2017

Obejrzałam wszystko cudownie wypielęgnowany i dopieszczony masz ten ogród.Każdy detal przemyślany. Donice pomysłowo obsadzone.

Moje krzewy też miały fryzjera
Pozdrawiam
Richie 22:24, 17 cze 2017

Bardzo dziękuję Agatko. W donicach w każdym roku staram się coś innego.
Na fryzjera czekają teraz bukszpany.
Również pozdrawiam.
kasiek 23:09, 17 cze 2017

Azalie oszałamiające, kaskada też. Kule z tawuł piekne, tniesz je po przekwitnięciu?
Alicja169 20:50, 18 cze 2017

Richie napisał(a)

Dzięki że zadałaś sobie tyle trudu by obejrzeć wizytówkę. Proszę uwzględnić w planach wyjazdowych moje miasto i mój ogród, zapraszam
W ogrodzie pracuje tylko jedna osoba, której się jeszcze chce Teraz to bieżąca pielęgnacja i częste grilowanie

No to jakiś wieloręki musi być ten ogrodnik, tyle donic, tyle cięcia, a że grilowanie w tzw. międzyczasie to super.
Zaproszenie przyjmuję z radością i jak okoliczności stosowne pozwolą to kierunek Tarnów i już
Richie 23:38, 19 cze 2017

kasiek napisał(a)
Azalie oszałamiające, kaskada też. Kule z tawuł piekne, tniesz je po przekwitnięciu?

Dzięki Kasiu że się podoba, tawuły tnę przed kwitnięciem bo ograniczony jestem miejscem.
bql3 09:47, 01 lip 2017

Ryśku - jeśli mogę nieskromnie prosić Ciebie o fotki z twoimi okazami klonów to będę bardzo bardzo wdzięczny.

pozdrawiam gorąco
Jan

ps. podziwiam Cię ... sam ogarniasz cały ogród, no to podziwiać i wielki szacun z mojej strony za ogrom pracy i serca włożony - ale co tu kryć, efekt jest!!!
mira 23:09, 15 lip 2017

Rysiek bardzo dziękuję Ci za dzisiejszy dzień zwłaszcza, że zechciałeś podzielić czas z innymi przyjemnościami.

Tak się cieszę z dzisiejszego dnia, że nawet wybaczam Ci, że mi gości zawłaszczyłeś , że sobie burzę przywłaszczyłeś żeby gości zatrzymać na dłużej i że miałeś po burzy super światło na fotki

zostawiam fotkę na pamiątkę z mojego ogrodu
z przyjemnością zobaczę fotki moich gości u Ciebie

pozdrawiam