Dzięki Kasiu. Mam o tyle łatwiej, że utrzymuję to co jest bo na nowe nasadzenia nie mam już miejsca. Wymieniam tylko to co muszę a obsadzam jednorocznymi ok. sto doniczek, skrzynek i amfor na parapetach, balkonach, schodach i tarasie.
Pozdrawiam
Dzień dobry
Powiem WOW! Cudowny ogród, dopieszczony w każdym detalu, idealny o każdej porze roku, fantastyczne miejsce relaksu, mocno zazdroszczę i gratuluję, jest cudnie
Witam Ryszardzie jestem pierwszy raz w Twoim ogrodzie.
Jestes perfekcjonista w kazdym calu. Ogladalam od poczatku pozniej wizytowke, jak ogrod mial 10 lat w 2012 r teraz mamy 2018 to ok 15 letni ogród bardzo piekny te schody kaskadowe z roslinnoscia duza ilość roznych amfor mi sie podobaja.
Piszesz, ze wszystko sam sadziles w to uwierze bo sama tez wszystko sadze, ale ile to trzeba miec zaciecia i czasu aby tak to wszystko utrzymac pewnie dnia nie starcza albo przy latarce strzyzesz krzaczki.
Czerwony piaskowiec pieknke sie prezentuje. Oczko tak bliskie mojemu sercu tez piekne. Czysciusienka woda, czy dodajesz jakis srodkow aby byla taka czysta bo mimo roslin nie zawsze woda jest tak czysta znam to z praktyki.