Dziękuję, to sie nazywa mieć szczęscie! Przed obiadem spacerowałam po swoim przyosiedlowym lesie, a teraz dalszy ciąg u Ciebie! Fantastyczny dzień!.
to były miłe chwile ... a niskie jesienne słońce ...uwielbiam...
no staram się, staram...polatałam dziś z aparatem, bo chciałam jeszcze powygrzewać kości przed zimą i porozglądać się po ogrodzie... ...a te magiczne zdjęcia to po to...żeby nie rozstawać się z bajką a bajkowe zdjęcia są po to, żeby jesień była piękniejsza !!!
uwielbiam ją i nieustannie hołdy składam
złota...pełna ciepła, spokoju i masy czasu na to, na co nie miałam wiosną i latem...WIWAT JESIEŃ !!!
mam trochę zdjęć ale czasu niestety mniej
bo ja jestem Wilcza Czarodziejka a cudny jesienny dzień pomaga spojrzeć na świat przez "złote okulary"...czasu mam tak mało, że aż boli
...będę wstawiała fotki na bieżąco...zapraszam na spacery...te słoneczne i te mniej optymistyczne, ale zawsze pełne ogrodowych niespodzianek
a spać muszę lecieć, bo wstaję bladym świtem
Haniu, dla mnie ten spacer, też był wspaniałą dawką optymizmu i dobrej energii na kolejne dni...niech ten cały tydzień będzie fantastyczny !!!
Piękne kłosy miskantów, drzewa w tle i urok bukowych liści w magicznej odsłonie, to jest miód dla oczu i nie tylko, wciąga ta twoja magia, jesień u ciebie jest nie tylko kolorowa, ale na dodatek błyszczy, chciałabym tu zostać
Czy to jest proso takie delikatne, cudo?
Buziak