kocham twoje ujęcia
Lubię ten tzw.Międzyczas,ma on swój swoisty urok (aczkolwiek tęsknię za śniegiem,poza ogrodem jest tak buro-ponuro) Lubię te moje zaschnięte kwiatostany hortensji i kolor wrzosów,i to,że róże mają zielone liście (jeszcze niczego nie okrywałam) i ogólnie jest taki spokój w ogrodzie....taka cisza przed burzą ?? a może przed wiosną ? Muszę obfocyć mój ogród brązowy w weekend ,w tygodniu brak na to czasu;wychodzę o 07;00 rano (na szczęście wtedy już jest jasno i wrzosy machają do mnie radośnie kolorkami) a jak wracam-jest już ciemno...i tak mija dzień za dniem... W niedzielę dodam ogrodowi jeszcze troche kolorków,banieczki,girlandy,wieńce
piękny widok Ja staram sie nie przesadzać z ukochanymi starociami ,bo też lubię przestrzeń "dobrze ułożoną" i staram się,by stanowiły one w tej przestrzeni takie harmonijne akcenciki-tzw.smaczki,ale faktycznie trzeba się bardzo pilnować bo...do zagracenia jeden krok
Praca.....hobby..........pasja........przyjemność......jak fajnie że możesz to wszystko połączyć w jedno Ewciu, każdemu i sobie też bym tego życzyła Foty i światło wśród twoich traw jak zwykle pieknie pokazane..........
Jak dobrze wiedzieć , że gdzieś w tym kraju jest szczęście Zarażaj innych tą chorobą
Wilczyco, Święty przytargał obie te choinki dwie czy trzy kule?