Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 20:54, 06 kwi 2016

comtessa i arqurell to siostrzane Augusty Luisy

UlaB 21:10, 06 kwi 2016

iwonadm napisał(a)

Ja posadziłam ją w takim lekkim półcieniu powinna sobie dać radę.
Może ciut blisko jest Annabel, ale po tym moim ostrym cięciu pewnie tak szybko nie zbuduje tak ogromnego krzaka

Moja posadzona blisko wschodniej ściany domu, w plecach ma tuję. Słońce bedzie miała maksymalnie do 14:30, ale w miedzyczasie na chwile przesłoni ją Nigra wysoko szczepiona. Chyba moja bedzie miałą mniej słońca, ale też mam nadzieje, ze da radę i że bedzie bardziej niebieska niż różowa

Bailando niedawno kupiłam - siedzi w donicy i czeka na uziemienie. Zachwyciła mnie na zdjeciach, oby na zywo byla podobna
ewsyg 21:57, 06 kwi 2016

Do mnie dzisiaj też przyjechały róże i piwonie. Róże od Ciebie dostały do towarzystwa Miss Fine. Iwonko, przesadzać będę jeszcze kosaćce i dlatego jeszcze czekam z paczką dla Ciebie bo chcę Ci więcej roślinek uszykować.

Pozdrawia
tulucy 23:23, 06 kwi 2016

ja na moje czekam...
a moja szkółka jeszcze zamknięta - może i dobrze póki co, bo i tak robota w lesie i rabaty niegotowe, nie mam gdzie wsadzać.
JW Goethe i Stephanie mam, obie pięknie kwitną i obie mi odbiły ładnie
A_gawa 00:36, 07 kwi 2016

iwonadm napisał(a)

Nie wiem jak Twoja, ale moja wypuściła długie i bardzo sztywne pędy. Muszę ją podciąć zatem troszkę

Czy mogłabyś mi napisać co to za róża? Piekny kolor
iwonadm 04:59, 07 kwi 2016

UlaB napisał(a)

Moja posadzona blisko wschodniej ściany domu, w plecach ma tuję. Słońce bedzie miała maksymalnie do 14:30, ale w miedzyczasie na chwile przesłoni ją Nigra wysoko szczepiona. Chyba moja bedzie miałą mniej słońca, ale też mam nadzieje, ze da radę i że bedzie bardziej niebieska niż różowa

Bailando niedawno kupiłam - siedzi w donicy i czeka na uziemienie. Zachwyciła mnie na zdjeciach, oby na zywo byla podobna

Muszę to naprawić i ją dokupię do tego w tym sezonie muszę kupić jakieś trawy bo podoba mi się zestawienie róże + trawki
iwonadm 05:01, 07 kwi 2016

ewsyg napisał(a)
Do mnie dzisiaj też przyjechały róże i piwonie. Róże od Ciebie dostały do towarzystwa Miss Fine. Iwonko, przesadzać będę jeszcze kosaćce i dlatego jeszcze czekam z paczką dla Ciebie bo chcę Ci więcej roślinek uszykować.

Pozdrawia

Dziękuję pięknie za pamięć
iwonadm 05:03, 07 kwi 2016

tulucy napisał(a)
ja na moje czekam...
a moja szkółka jeszcze zamknięta - może i dobrze póki co, bo i tak robota w lesie i rabaty niegotowe, nie mam gdzie wsadzać.
JW Goethe i Stephanie mam, obie pięknie kwitną i obie mi odbiły ładnie

Ja Stephanie też mam, ale obiecałam sobie., że jak ją spotkam to kupię. I ... Kupiłam
Masz jakieś zdjęcie jw?
iwonadm 05:04, 07 kwi 2016

A_gawa napisał(a)

Czy mogłabyś mi napisać co to za róża? Piekny kolor

To prawda jest piękna przedstawiam Ghitę
mirkaka 07:06, 08 kwi 2016

Bailando mam ale rosła zagłuszona więc przesadziłam jesienią. To mała róża, kwiaty podobne do Pirouette . Nie wiem może miałam słabą sadzonkę, ale mnie ta róża nie zachwycała. Stephanie kupiłam latem, ładnie odbija, mam nadzieję że będzie piękna