Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

iwonadm 21:16, 29 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Prześliczna różanka i jaka zdrowiutka, aż kipi kolorem

chociaż lubię biel i róż to temu kolorowi nie mogłam się oprzeć
iwonadm 21:18, 29 sty 2018

tulucy napisał(a)
Dziękuję
Iwona, a mają gdzieś u Ciebie Sebastian Kneipp?

niestety
tulucy 21:59, 29 sty 2018

Znalazłam, w RC. Zobaczę, jak będzie wyglądał... nigdy wcześniej od nich nie kupowałam.
UlaB 22:18, 29 sty 2018

tulucy napisał(a)
Znalazłam, w RC. Zobaczę, jak będzie wyglądał... nigdy wcześniej od nich nie kupowałam.

ja kupowałam - bez zastrzeżeń - dostałam bardzo ładne sadzonki i porcje nawozu

Iwona, czy mozesz podpisywac swoje piekności? W niektórych sie zakochałam. Co prawda miałam juz róz nie kupować ale i tak juz kilka mam w koszyczku
tulucy 23:03, 29 sty 2018

Dziękuję Ula

Kilka mi tam wpadło jeszcze do koszyka. I będzie koniec. Na głowie chyba będę musiała sadzić
iwonadm 20:33, 30 sty 2018

tulucy napisał(a)

W RC mają dobrej jakości róże mam od nich 3 sztuki cenowo nie mają za atrakcyjnych cen, ale ja przez tych moich lokalnych producentów uważam, że róża powyżej 15 zł to już drożyzna.
iwonadm 20:36, 30 sty 2018

UlaB napisał(a)

ja kupowałam - bez zastrzeżeń - dostałam bardzo ładne sadzonki i porcje nawozu

Iwona, czy mozesz podpisywac swoje piekności? W niektórych sie zakochałam. Co prawda miałam juz róz nie kupować ale i tak juz kilka mam w koszyczku

napisz które to nazwy oczywiście napiszę jak chcesz mogę Ci podesłac tą listę tej szkółki z tanimi różami jak chcesz to Ci mogę zamówić (jeśli będą mieli całą jesienną ofertę wiosną) i wysłać
tulucy 20:38, 30 sty 2018

Ceny mają różne.... Ja sobie zamówiłam kilka w przedziale 20-25 zł, co jest normalną ceną, jak na szkółki dość niską odpuściłam takie marzenia po 50zł... Ale z wielkim żalem... Może za rok, dwa będą tańsze
Ewik 22:02, 30 sty 2018

Iwona , lejesz miód na moje serce ..
UlaB 22:42, 30 sty 2018

iwonadm napisał(a)

napisz które to nazwy oczywiście napiszę jak chcesz mogę Ci podesłac tą listę tej szkółki z tanimi różami jak chcesz to Ci mogę zamówić (jeśli będą mieli całą jesienną ofertę wiosną) i wysłać

a może masz gdzieś listę swoich róż? w wątku różanym?
Dzisiaj juz nie dam rady chyba, ale któregoś dnia cofne sie i zacytuje zdjęcia kilku piękności

Ja zwykle kupuje wysyłkowo w F. lub innych polecanych tutaj, bo stacjonarnie u mnie różyce jeszcze droższe. Jeśli masz takie zajefajne miejsca w okolicy to pewnie ze chetnie wydam mniej niz wiecej Chociaz chyba jak Łucja bede musiała sadzic na głowie A najpewniej jeszcze bardziej ogranicze i tak mały trawnik