Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe przygody

Ogrodowe przygody

olga80 12:18, 08 sty 2018

Iwona jak miło pooglądać tak pięknie kwitnące róże,aż by się chciało już takich widoków ogrodowych.Same piękności pokazujesz
Napia 21:09, 09 sty 2018

iwonadm napisał(a)

hmm u mnie też z tych nowych szału nie było, ale zapowiedź piękna owszem
schone maid

jagoda

jakas nn mi się zaplątała

soul i jagoda

Twoje pięknie kwitły, moje słabo. Z jagodą na pewno muszę coś zrobić, bo miejsce ma nieodpowiednie.
W tej chwili nie pamiętam, co brałam, ale sprawdzę
iwonadm 13:14, 10 sty 2018

AsiaK_Z napisał(a)
Oczy nacieszyłam i zimą i różami u moich róż powoli oczka pękają

Asia dziękuję, marzy mi się zakup kilku nowych może na wiosnę zrealizuję marzenia Roślinki są mega zdezorientowane tą ciepłą zimą, mam nadzieje, że przez te anomalie wiosna się za bardzo nie opóźni.
iwonadm 13:16, 10 sty 2018

yolka napisał(a)
Różankowo u Ciebie, zimowe widoki chyba z Zieleńca, a może się mylę?) pomyślności w 2018.

Bingo Zieleniec to nasza wypadowa baza na ferie Mam nadzieje, że śnieg wytrzyma do naszego przyjazdu. Dla Ciebie też wszystkiego naj naj na nowy rok
iwonadm 13:19, 10 sty 2018

Ewik napisał(a)
Iwona , wydaje mi się ze to jasmina flower circus ☺

Ewa dziękuję bardzo ładnie kwitła, we wrześniu była prawie łysa od plamistości, ale mimo to kwitła
iwonadm 13:23, 10 sty 2018

olga80 napisał(a)
Iwona jak miło pooglądać tak pięknie kwitnące róże,aż by się chciało już takich widoków ogrodowych.Same piękności pokazujesz

Już w czerwcu zobaczymy nasze ukochane róże, ale do tego czasu inne kwiaty będą nas czarowały tulipany już wystawiają kiełki oby ładnie dotrwały.
iwonadm 13:27, 10 sty 2018

Napia napisał(a)

Twoje pięknie kwitły, moje słabo. Z jagodą na pewno muszę coś zrobić, bo miejsce ma nieodpowiednie.
W tej chwili nie pamiętam, co brałam, ale sprawdzę

Aga na jesień niestety nie dojechałam do szkółki więc nowości z tantau nie mam. Kupiłam za to w szkółce 5 szt.
UlaB 13:40, 10 sty 2018

Fajnie pooglądać piękności zimą

Na zimnym wschodzie róże tez czują wiosne, niektóre bardzo mocno poczuły. Martwie się trochę co z tego bedzie w sezonie.
Tez juz zerkam tu i ówdzie i trzymam w koszyku kilka róż Masakra jakas z tą różyczką. Musze ponegocjowac kolejne ograniczenie i tak malutkiego trawnika zanim kupię.
iwonadm 19:19, 18 sty 2018

UlaB napisał(a)
Fajnie pooglądać piękności zimą

Na zimnym wschodzie róże tez czują wiosne, niektóre bardzo mocno poczuły. Martwie się trochę co z tego bedzie w sezonie.
Tez juz zerkam tu i ówdzie i trzymam w koszyku kilka róż Masakra jakas z tą różyczką. Musze ponegocjowac kolejne ograniczenie i tak malutkiego trawnika zanim kupię.

Zgodzę się z różyczką i zakupami to jest wręcz nieobliczalne chce się kupić, ale już miejsca nie ma.
Marzą mi się jeszcze angielki Boscobel, Lady od Shalot, geoff hamilton. Pashmina, eyes for you
Mirella 19:37, 18 sty 2018

Iwonka ta bajkowa sceneria przemawia do mnie,
jesteś wspaniałym obserwatorem i pięknie potrafisz to pokazać

Róże podglądam tak jak zawsze,po cichu delektuję się i nie mogę przestać,